Pandemie de coronavirus: impact asupra procesării operaționale în SUA

După cum reiese deja din diferite comunicate de presă, autoritățile americane au aplicat o interdicție cu efect imediat începând cu 13 martie 2020, ora 23:59, ceea ce împiedică toate intrările din Europa în Statele Unite, pe lângă interdicția de intrare deja existentă pentru vizitatori din mai multe țări asiatice.

Acest lucru duce la un număr mare de anulări ale zborurilor pe rutele dintre Europa și Statele Unite. Cu toate acestea, zborurile de pasageri afectate reprezintă, de asemenea, o parte semnificativă a capacității disponibile de marfă și, prin urmare, există un impact masiv asupra spațiului de marfă disponibil și a tarifelor.

Echipa noastră de experți continuă să lucreze din greu pentru găsirea opțiunilor și rutelor alternative care ne vor permite să transportăm marfa urgentă și ne angajăm să oferim clienților noștri accesul prioritar la capacitatea disponibilă. Ca și în cazul implementării cu succes a programului nostru charter între China și Germania, acum explorăm soluții similare pentru transportul între Germania și SUA.

Echipele noastre din întreaga lume vor rămâne în legătură cu dumneavoastră, dar nu ezitați să contactați agenția DACHSER locală pentru a discuta situația dumneavoastră particulară și pentru a lua măsuri suplimentare pentru transporturile de marfă.

Contact Madalina Sandu