Cariere Mediaroom

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile despre serviciile noastre și cele mai recente știri despre companie.

Track & Trace
Informații în timp real despre statusul transportului dumneavoastră

Mediaroom

12.07.2024
DACHSER pune în operare 15 camioane electrice marca Renault Trucks

Camioanele Renault și DACHSER cooperează împreună pentru decarbonizarea treptată a transportului rutier de marfă. În total, furnizorul serviciilor de logistică își extind flota cu 15 vehicule. Toate camioanele electrice completează ture locale sau de lungă durată pentru șapte locații DACHSER din Germania, în fiecare zi din săptămână.

11.07.2024
Mihai Preda: Cel mai mult îmi place când pot înregistra o factură de câteva zeci de mii de euro cu un singur click.

Mihai a venit la DACHSER România în urmă cu 11 ani, dintr-o întâmplare fericită, și astăzi conduce Departamentul Facturare. Deși munca poate părea repetitivă și uneori plictisitoare, în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Implementarea noului program de contabilitate, a sistemului e-factura și integrarea cu grupul sunt provocări care îi țin în alertă și mereu în priză pe Mihai și pe colegii săi. Declară că nu se plictisește la birou și apreciază avansul tehnologiei.

Mihai a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale în cadrul ASE București și la DACHSER România a preluat de curând funcția de Team Leader – Invoicing.

Am povestit cu despre cum reușește să gestioneze activitatea zilnică, despre ce îl motivează profesional, dar și despre ce îl pasionează în afara orelor de program. Aflați povestea colegului vostru din interviul care urmează. Sperăm să vă placă și să vă inspire.

2
02.07.2024
Inițiative puternice implementate cu scopul ameliorării lipsei de angajați experimentați

Lipsa personalului experimentat, fie ca este vorba de șoferi sau de angajați în sediile noastre reprezintă un motiv important de îngrijorare în ceea ce privește economia și logistica, în particular. Acest element este considerat unul dintre cei mai importanți factori de risc pentru creșterea și evoluția în viitor. Cu DACHSER Service und Ausbildungs GmbH, furnizorii de servicii de logistică au lansat o calificare sustenabilă acum aproximativ 10 ani. DACHSER este acum unul dintre cei mai mari traineri pentru șoferi profesionali din Germania.

11.06.2024
Impactul situației din Marea Roșie pentru dinamica pieței

Situația din Marea Roșie nu se îmbunătățește în vederea securității. Rebelii Houthi își extind țintele în Marea Roșie și Golful Aden, forțând adaptarea navelor de transport și schimbarea rețelei pentru a păstra echipele și navele în siguranță. Această situație a condus la modificarea rețelei de servicii și creșterea tranzitului din timpul zilei către locații precum Europa spre și dinspre Asia/India-Pakistan-Bangladesh-Ceylon (IPBC) precum și Orientul Mijlociu.

04.06.2024
Rețelele Globale de Grupaj - Când toate elementele care trebuie să se unească, se unesc

Lumea se schimbă. Drept rezultat, același lucru se întâmplă și cu piața. Schimbările politice și interesele combinate cu lanțul de aprovizionare subliniază nevoia de implementarea a unor noi concepte. Pentru logistică, acest lucru înseamnă obținerea celei mai bune integrări a transportului și a contractului de soluționare a logisticii.

2
20.05.2024
Manevre Robotice

Logistica are foarte multă putere în cazul vehiculelor autonome. Un lucru util face referire la o manieră de a automatiza în totalitate procesul de manevrare a containerelor mobile. Dar cum putem face acest lucru în mod eficient și sigur într-o zonă foarte ocupată de marfă? Sediul DACHSER Langeneau, lândă Ulm a făcut această cercetare sub condiții de operare reale.

13.05.2024
DACHSER, myclimate și terre des hommes semnează împreună pentru un program de acțiune climatică

DACHSER, organizația de protecție a climatului myclimate și organizația de protecție a drepturilor copiilor terre des hommes s-au înțeles să intre într-o colaborare pe termen lung. Împreună, furnizorul logistic internațional și cele două organizații non-profit vor lansa noi acțiuni concentrate pe clima și vor extinde inițiativele existente. O înțelegere asupra acestui efect a fost semnată în decembrie 2023.

2
06.05.2024
Conectați în era electrificării

Schimbul către electromobilitate schimbă lanțul de logistică la nivel global. Swoboda, un furnizor independent de automobile cu sediul in Germania, regiunea Allgau, vede acest lucru ca o opportunitate. Pentru a o duce la bun final, DACHSER ajută compania să își reogranizeze lanțul de aprovizionare la nivel global.

29.04.2024
DACHSER conectează Tunisia și Turcia direct prin intermediul rețelei de grupaj

La începutul acestui an, DACHSER a grupat și pus în operare două segmente de transport, camioane la capacitate full (FTL) și camioane cu o încărcătură mai mică (LTL) către Tunisia și Turcia. Furniziorul serviciului de logistică își extinde serviciul de portofoliu și oferă clienților transport terestru eficient din și către aceste țări.

25.04.2024
Noua revistă DACHSER este aici!

Nimeni nu poate prezice viitorul - nici politicienii, oamenii de știință și nici economiștii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că renunțăm și nu mai încercăm să clasificăm dezvoltările curente, să urmărim trenduri și să ajungem la concluzii relevante. Toate acestea necesită atenția noastră sporită, adresarea de întrebări și mai presus de toate, necesită să ascultăm.

DACHSER Mediaroom

FORMARE ȘI STUDII DUALE LA DACHSER

Noul nostru film despre formarea și studiile duale la DACHSER este acum disponibil!

Logistica face ca lumea să funcționeze, iar angajații DACHSER sunt un factor cheie în succesul companiei noastre. În noul nostru film, stagiarii și studenții noștri cu dublă pregătire arată cât de versatilă este logistica. Dați click mai jos și bucurați-vă de vizionare!

Învață mai mult

Date despre țară (din 2023)

114900000
Venituri în RON (Net, neconsol.)
4
Locaţii:
174600
Livrări:
mai mult

Locații la nivel mondial

Date de contact ale branch-urilor noastre

Aveți o cerere sau o întrebare? Aici veți găsi detaliile de contact pentru branch-urile noastre din întreaga lume.

Caută locația