Mediaroom

DACHSER România

Bine ați venit pe site-ul web al țării DACHSER România.

Track & Trace
eLogistics

DACHSER Știri

Informații despre piață 20.04.2020
Actualizare Brexit: importanța unei procuri vamale

Deși COVID-19 influențează negocierile Brexit dintre UE și Marea Britanie, astăzi acestea sunt din nou desfășurate prin videoconferință. Trei runde de negocieri, care durează fiecare câte o săptămână, în lunile aprilie, mai și iunie, sunt prevăzute pentru a avansa detaliile unui acord comercial. Până în prezent, sfârșitul fazei de tranziție este 31 decembrie 2020, iar DACHSER continuă să se pregătească pentru această dată.

O serie de puncte importante trebuie luate în considerare atunci când ne gândim la Brexit, de exemplu, o împuternicire vamală de la destinatarii relevanți este esențială pentru manipularea expedierilor către și dinspre Marea Britanie. Prin urmare, cerem clienților noștri să continue să-i sfătuiască pe destinatari să ne ofere această procură vamală.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați.

2
Comunicate de presă 08.04.2020
DACHSER anunță Consiliul Executiv pentru viitor

După 31 de ani de colaborare strânsă la DACHSER, CEO Bernhard Simon și adjunctul său Michael Schilling, COO Road Logistics, se vor alătura Consiliului de Supraveghere al furnizorului de logistică în 2021, Bernhard Simon devenind președintele acestuia. Burkhard Eling, care s-a alăturat Comitetului Executiv al DACHSER în funcția de CFO în 2013, va deveni noul CEO al companiei.

Informații despre piață 27.03.2020
Restricții de încărcare actuale în Europa din cauza Covid-19

În cele ce urmează veți găsi restricțiile actuale de încărcare care se aplică în Europa (atașamentul de mai jos). Transporturile alimentare sunt excluse. Acest document va fi actualizat în mod regulat.

Prin intermediul listei puse la dispoziție gratuit de către furnizorului de software Sixfold, companiile de transport și șoferii pot vizualiza timpul de așteptare curent la frontierele europene și pot face pregătirile adecvate: https://covid-19.sixfold.com/

Ultimele știri despre coronavirus

Toate știrile și actualizările despre Coronavirus.

Folosiți link-ul nostru pentru a afla totul despre măsurile din cadrul organizației DACHSER. De asemenea, vă vom ține la curent cu privire la efectele posibile asupra activităților operaționale.

Învață mai mult

DACHSER Romania (2019)

18643000
Venit anual:
4
Locaţii:
152900
Livrări:
mai mult