Cariere Mediaroom

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile despre serviciile noastre și cele mai recente știri despre companie.

Track & Trace
Informații în timp real despre statusul transportului dumneavoastră

Mediaroom

3
16.04.2024
Luăm atitudine în fața schimbărilor climatice împreună 

Sustenabilitatea și acțiunea către schimbările climatice sunt părți integrale în cultura DACHSER. Energia nouă, mobilitatea verde și în special dezvoltarea lanțului de aprovizionare fără emisii pentru orașele europene joacă un rol fundamantal în acest proiect. Toate aceste inițiative sunt o combinație a procesului de învățare și a momentelor aha.

15.04.2024
DACHSER & Fercam Italia au încheiat un tratat

Începând din data de 28 martie, 2024 DACHSER a achiziționat 80% din acțiunile comune pentru a se fuziona în DACHSER & Fercam Italia.

09.04.2024
Logistică 2030 - Oamenii fac diferența

Logistica joacă un rol complex între distribuirea bunurilor și a informațiilor în rețelele inteligente. Oamenii sunt și rămân cheia succesului și a încrederii. Maxima Logistica noastră de business o reprezintă oamenii are mai multe fețe - în strategia DACHSER precum și în viața de zi cu zi în compania de familie.

05.04.2024
Aveți probleme tehnice? Chemați-l pe Ionuț!

La prima vedere, Ionuț Constantin, coordonator IT la DACHSER Romania, pare că are un job solitar, înconjurat de servere, într-o lume a sistemelor și automatizării, de puțini înțeleasă. Și totuși nu este deloc așa, Ionuț este o verigă de bază în lanțul DACHSER Romania, mereu în miezul operațiunilor, în dialog permanent cu echipa pentru că departamentul IT este de importanță strategică pentru companie.

Ionuț a venit la DACHSER în urmă cu 13 ani. Interviul a fost o probă de foc pe care a trecut-o cu brio și de atunci se ocupă de tot ceea ce înseamnă funcționarea echipamentelor companiei, infrastructura pentru Internet, aparatura specifică depozitelor până la calculatoarele și laptopurile angajaților. Cu alte cuvinte, Ionuț estimează că gestionează buna funcționare a unui departament care dispune de echipamente în valoare de 600.000 de euro.

Aflați mai multe detalii despre provocările cu care se confruntă zilnic Ionuț Constantin,  colegul care se asigură că totul merge șnur din punct de vedere tehnic. Urmăriți așadar interviul care face parte din programul strategic al DACHSER intitulat “Logistica este businessul oamenilor”.

2
03.04.2024
DACHSER continuă investițiile și extinderea rețelei logistice la nivel global

După o perioadă de boom economic generată de ieșirea din pandemie și disfuncționalități ale lanțurilor de aprovizionare la nivel mondial, piața de logistică a înregistrat anul trecut o revenire la normalitate. DACHSER a fost printre companiile al căror an finaniar a fost marcat de un nivel redus al cererii de servicii logistice, în contextul unei supracapacități semnificative și al scăderii puternice a tarifelor de transport aerian și maritim.

02.04.2024
DACHSER crește în nordul Danemarcei

Serviciile de logistică DACHSER cresc în piața daneză și se deschide o nouă branșă în nordul regiunii Jutland. Noua branșă situată în parcul industrial din portul Aalborg se va deschide în prima jumătate din 2024 și va reprezenta un hub de conectare între rețelele nordice de grupaj.

2
27.03.2024
Când mai puțin înseamnă mai mult

Pentru a ne asigura că sensorul tehnologic la cerere atinge o dinamică de încredere pe piață, tehnologia electronică a companiei se bazează pe un lanț de aprovizionare flexibil și global - incluzând “lanțul grupajului mărilor” cu încărcături pațiale provenite din diverse expedieri trimise într-un singur container.

26.03.2024
DACHSER își extinde portofoliul de servicii către livări B2C

Consumatorii au mari așteptări de la distribuitori: cumpărăturile se desfășoară în orice moment doresc și livrarea produselor comandate se face la ora și locația selectată în prealabil. Într-un mediu competitiv, cel mai bine poziționat distribuitor este cel care mută bunurile printr-o rețea vastă de canale de vânzare: pornind de la magazine de cărămizi și mortar la magazine online și mobile. Prin aceste omnicanale sofisticate se realizează un concept de vânzare cu o performanță înaltă către lanțut de aprovizionare cu o flexibilitate de adaptare. DACHSER a lansat acum un nou produs în zona Europei, site-ul fix Targo, care suportă omnicanalul cumpărătorilor cu un concept care oferă flexiblitate completă pentru aranjarea datelor de livrare.

28.02.2024
Dr. Tobias Burger devine COO pentru rețeaua logistică DACHSER de Aer & Apă

Încă de la începutul anului, Dr. Tobias Burger (46) a fost noul Chief Operations Office (COO) pentru rețeaua de logistică pe calea aerului și a apei și un membru al Boardu-lui Executiv de logistică DACHSER. Fostul Director de logistică pe Aer & Apă a fost Edoardo Podesta (61) care s-a pensionat după o carieră de 20 de ani la DACHSER, dintre care ultimii patru petrecuți în rolul de lider pe această zonă de business.

22.02.2024
DACHSER primește premiul eLearning pentru proiectul Blue Box

Proiectul Blue Box realizat de DACHSER, noul mediu de învățare specific construit pentru angajații din depozite, a câștigat premiul pentru eLearning. Pentru juriul din Institutul de Training IFBB și Jurnalul de eLearning, accesul facil la oferta de eLearning și influența pozitivă a culturii de învățare au fost factori decisivi în procesul de evaluare.

DACHSER Mediaroom

FORMARE ȘI STUDII DUALE LA DACHSER

Noul nostru film despre formarea și studiile duale la DACHSER este acum disponibil!

Logistica face ca lumea să funcționeze, iar angajații DACHSER sunt un factor cheie în succesul companiei noastre. În noul nostru film, stagiarii și studenții noștri cu dublă pregătire arată cât de versatilă este logistica. Dați click mai jos și bucurați-vă de vizionare!

Învață mai mult

Date despre țară (din 2023)

114900000
Venituri în RON (Net, neconsol.)
4
Locaţii:
174600
Livrări:
mai mult

Locații la nivel mondial

Date de contact ale branch-urilor noastre

Aveți o cerere sau o întrebare? Aici veți găsi detaliile de contact pentru branch-urile noastre din întreaga lume.

Caută locația