Cariere Mediaroom

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile despre serviciile noastre și cele mai recente știri despre companie.

Track & Trace
Informații în timp real despre statusul transportului dumneavoastră

Mediaroom

28.02.2024
Dr. Tobias Burger devine COO pentru rețeaua logistică DACHSER de Aer & Apă

Încă de la începutul anului, Dr. Tobias Burger (46) a fost noul Chief Operations Office (COO) pentru rețeaua de logistică pe calea aerului și a apei și un membru al Boardu-lui Executiv de logistică DACHSER. Fostul Director de logistică pe Aer & Apă a fost Edoardo Podesta (61) care s-a pensionat după o carieră de 20 de ani la DACHSER, dintre care ultimii patru petrecuți în rolul de lider pe această zonă de business.

22.02.2024
DACHSER primește premiul eLearning pentru proiectul Blue Box

Proiectul Blue Box realizat de DACHSER, noul mediu de învățare specific construit pentru angajații din depozite, a câștigat premiul pentru eLearning. Pentru juriul din Institutul de Training IFBB și Jurnalul de eLearning, accesul facil la oferta de eLearning și influența pozitivă a culturii de învățare au fost factori decisivi în procesul de evaluare.

21.02.2024
Madalina Sandu, Team Lead Customer Service DACHSER Romania: DACHSER a fost primul si singurul interviu la care am participat

Pentru Madalina, intalnirea cu DACHSER a fost ‘dragoste la prima vedere ‘. Primul interviu pentru un job s-a dovedit a fi potrivirea perfecta. Au trecut zece ani de-atunci, timp in care Madalina a avut diverse roluri in companie, a invatat, a castigat experienta pentru a ajunge intr-un moment in care a preluat o pozitie-cheie, aceea de Team Lead Customer Service. Un job complex si sensibil, in care modul in care abordezi clientii este esential pentru sanatatea businessului. Am povestit cu Madalina, in cadrul programului strategic al DACHSER intitulat “Logistica este businessul oamenilor”, despre cum reuseste sa gestioneze sincopele inerente care apar in relatia cu clientii, despre munca de echipa si despre modul in care isi doreste sa se dezvolte profesional in continuare. Aflati povestea colegei voastre din interviul care urmeaza. Speram sa va placa si sa va inspire.

15.02.2024
DACHSER folosește camioane electricle în tot cuprinsul vămilor naționale 

Pentru prima dată, DACHSER lansează un camion electric în întregul vămilor naționale. Un eActors de la Mercedez-Benz a început să conducă de cinci ori pe saptămână de la Centrul de Logistică Hof până la branșa din Kladno de lângă Praga, în jur de 200 de km de părtare și retur.

30.01.2024
Anul Nou Chinezesc 2024 - Date cheie și impact asupra logisticii

Anul nou chinezesc sau Anul Dragonului debutează în 10 februarie 2024 și este cel mai mare festival în comunitățile chineze, loc în care oamenii sărbătoresc începerea unui nou an alături de familie.

23.01.2024
Anca Ghitulescu, HR Manager DACHSER Romania: Avem o fluctuatie de personal mica raportata la piata

Anca Ghitulescu gestioneaza de aproape doi ani politicile de HR ale biroului din Romania al companiei germane DACHSER, furnizor de servicii de transport si logistice la nivel international. Expertul in HR spune despre echipa locala, care numara peste 100 de angajati, ca este talentata, implicata si fidela, multi fiind anagajati inca de la lansarea operatiunilor pe piata romaneasca, in 2009. Anca mai povesteste ca se simte la birou ca intr-o familie, ceea ce reflecta esenta DACHSER, pornita ca afacere de familie in Germania anilor ’30. Care sunt provocarile managerului HR intr-o companie lider pe piata europeana, intr-un domeniu extrem de competitiv? Care este profilul angajatilor si cum face compania sa isi fidelizeze oamenii?

Am discutat despre toate aceste teme cu Anca in interviul de mai jos, primul dintr-o serie care isi propune sa puna #Oamenii DACHSER fata-n fata, sa ii aduca mai aproape unii de altii, sa descopere ce ii pasioneaza si ce asteptari au de la locul de munca.


 
2
22.01.2024
DACHSER achiziționează furnizorul suedez de bunuri alimentare Frigoscandia AB 

DACHSER a achiziționat furnizorul de servicii complete care se află în topul preferințelor de alimente perisabile, transportate cu o temperatură controlată sau înghețate, din regiunea nordică, Frigoscandia AB, cu sediul central în Helsingborg, Suedia. Achiziția urmează să fie aprobată de autoritățile care analizează competiția în Europa.

20.12.2023
A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Să menținem fluxurile de mărfuri ale clienților noștri în condiții de fiabilitate, să asigurăm întotdeauna un nivel ridicat de calitate și, din când în când, să facem imposibilul posibil - acesta este obiectivul pentru realizarea căruia cei peste 30.000 de angajați ai DACHSER depun eforturi zi de zi. Și în niciun caz nu considerăm că toate acestea sunt de la sine înțelese.

2
11.12.2023
Suntem atenți la toate provocările

Într-o lume care pare că se învârte tot mai repede, predictibilitatea și transparența reprezintă provocări majore în numeroase afaceri. Acestea sunt de asemenea o preocupare importantă pentru experții în logistică care se ocupă cu transporturile pentru o varietate mare de produse pe tot cuprinsul Europei, în numele clienților. Pentru a implementa urmărirea în timp real a coletelor, DACHSER a dotat echipamentele și trailerele europene cu opțiuni 5G și urmărire inteligentă a dispozitivelor precum și conectarea lor la sisteme IT inteligente.

2
06.12.2023
DACHSER și Fraunhofer, Institutul pentru Materiale de Logistică, primesc Premiul German Logistics

Asociația Germană de Logistică a oferit premiul anului 2023 de Logistică Germană companiilor DACHSER și Fraunhofer. Juriul a oferit premiul pentru inițiativa denumită @ILO Localizare și Operaționare Avansată Desfășurată în Interior Companiei pentru copia digitală. Dezvoltată în strânsă colaborare în cadrul întreprinderii DACHSER, această tehnologie - care deja se utilizează în interiorul celor două branșe - a creat automat și continuu o copie digitală a tuturor pachetelor, materialelor și a fluxului de lucru transmis în terminal. Angajații pot accesa toate aceste informații prezentate prin intermediul telefoanelor mobile sau a prezentărilor disponibile.

DACHSER Mediaroom

FORMARE ȘI STUDII DUALE LA DACHSER

Noul nostru film despre formarea și studiile duale la DACHSER este acum disponibil!

Logistica face ca lumea să funcționeze, iar angajații DACHSER sunt un factor cheie în succesul companiei noastre. În noul nostru film, stagiarii și studenții noștri cu dublă pregătire arată cât de versatilă este logistica. Dați click mai jos și bucurați-vă de vizionare!

Învață mai mult

Date despre țară (din 2022)

116500000
Venituri în RON (Net, neconsol.)
4
Locaţii:
181600
Livrări:
mai mult

Locații la nivel mondial

Date de contact ale branch-urilor noastre

Aveți o cerere sau o întrebare? Aici veți găsi detaliile de contact pentru branch-urile noastre din întreaga lume.

Caută locația