Cariere Mediaroom

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile despre serviciile noastre și cele mai recente știri despre companie.

Track & Trace
Informații în timp real despre statusul transportului dumneavoastră

Mediaroom

3
24.11.2023
Suntem dedicați modei

Indistria modei este o lume rapidă, sezonieră, globală și într-o continuă dezvoltare din punct de vedere al sustenabilității. În momentul în care hainele ajung pe rafturile magazinelor, au o anumită imagine, nu sunt șifonate și desigur, ajung la timp. Această provocare este, cu drag, soluționată de DACHSER în cadrul departamentului de logistică dedicată modei.

24.11.2023
Departamentul DACHSER care se ocupă cu sănătatea și calitatea vieții, primește certificarea GDP

Furnizorul de servicii logistice a fost supus unul sistem stabil de distribuție (GDP) în cadrul locațiilor din Frankfurt, Madrid, Barcelona și Mumbai, precum și în sediul central din Kempten. O insituție independentă a hotărât faptul că DACHSER se conformează cu specificațiile legate de siguranță și securitatea lanțului de transport în cadrul sectorului farmaceutic.

2
08.11.2023
Crescând deodată cu oportunitățile

Creșterea economică stagnează sau chiar scade în multe locații, dar în zona Pacificului Asiatic, este surpizător de puternică. Compania DACHSER își extinde rețeaua într-o manieră puternică pentru cumpărătorii din toată lumea.

31.10.2023
Programarea viitorului

Prin utilizarea unui proces transparent, prin urmărirea livrărilor în timp real, prin răspunsuri către clienți oferite într-o scurtă perioadă de timp și prin controlul precis al lanțului de aprovizionare în cadrul tuturor țărilor și a continentelor, este clar faptul că digitalizarea ocupă un loc important în serviciile logistice marca DACHSER. Ce înseamnă acest lucru pentru viitoarea rețea DACHSER? Și ce beneficii cuantificabile oferă sfera IT cumpărătorilor? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care i le-am adresat lui Burkhard Eling, CEO DACHSER și lui Stefan Hohm, CDO DACHSER.

25.10.2023
A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Schimbările climatice au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Atât politicienii, cât și publicul dezbat cu privire la schimbările inevitabile pe termen scurt, la ceea ce trebuie să se întâmple pe termen lung și, mai ales, la modul în care trebuie gestionate toate aceste aspecte. În cadrul DACHSER, suntem conștienți că avem responsabilitatea de a face tot posibilul pentru a proteja clima. În plus, dorim să fim pe primul loc în ceea ce privește acțiunile climatice în domeniul logisticii.

09.10.2023
DACHSER își extinde portofoliul de transport aerian de marfă între Singapore și Frankfurt

DACHSER Singapore și-a extins portofoliul de servicii pe o rută nouă, Singapore și Frankfurt, pentru a include transportul de mărfuri pe cale aeriană. Clienții vor beneficia de tranzit securizat pentru o perioadă de 72 de ore, precum și acces la servicii de logistică oferite printr-o rețea europeană din Frankfurt.

2
26.09.2023
Câțiva pași pe un drum lung

Un rol important în atenuarea schimbărilor climatice îl au atât responsabilii din adimistrația publică a orașelor, cât și furnizorii de servicii logistice. Transportul și depozitarea, în general, necesită un grad mare de consum energetic, dar și un impact mare asupra mediului din cauza emisiilor de carbon; un motiv important ar fi faptul că încă nu există suficiente camioane electrice capabile să transporte mărfuri de mare tonaj. Cu toate acestea schimbările tehnologice sunt aproape. Michael Kriegel, Head of Chem Logistics la DACHSER vorbește despre potențialul existent în dezvoltările tehnologice, dar și rolul serviciilor logistice în protejarea mediului înconjurător.

2
25.09.2023
DACHSER anunță douăsprezece noi zone de livrare, cu zero emisii de carbon, în Europa 

Compania DACHSER își extinde semnificativ serviciul de livrare cu zero emisii de carbon pentru produsele neperisabile, grupate în livrări pentru anumite zone centrale. Până la finalul anului 2025, compania DACHSER își va extinde serviciile logistice în douăsprezece noi orașe europene și anume: Amsterdam, Barcelona, Dublin, Hamburg, Koln, Londra, Malaga, Rotterdam, Stockholm, Toulouse, Varșovia și Viena. Mai mult, businessul își va extinde serviciul de livrare cu zero emisii și în Paris. 

2
24.08.2023
DACHSER și FERCAM își consolidează activitățile în domeniul grupajului și al logisticii contractuale în Italia

FERCAM se pregătește să își transfere diviziile de distribuție (grupaj) și logistică (logistică contractuală) într-o asocierii în participație cu DACHSER, sub denumirea „DACHSER & FERCAM Italia S.R.L.”. Participația de 80 % a DACHSER în noua asociere consolidează și întregește rețeaua sa europeană. Transferul controlului face încă obiectul aprobării de către autoritățile competente în domeniul concurenței.

08.08.2023
A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Experții estimează că nivelul de conectivitate digitală va atinge un volum de date de 400 de trilioane de gigabytes încă din 2030. Indiferent dacă aceasta se va întâmpla sau nu, un lucru este sigur: colectarea și prelucrarea datelor condiționează și schimbă din ce în ce mai mult modul în care trăim și lucrăm. Este la fel de adevărat că gestionarea responsabilă a datelor ușurează viața și oferă multe oportunități, în special în domeniul logisticii.

DACHSER Mediaroom

FORMARE ȘI STUDII DUALE LA DACHSER

Noul nostru film despre formarea și studiile duale la DACHSER este acum disponibil!

Logistica face ca lumea să funcționeze, iar angajații DACHSER sunt un factor cheie în succesul companiei noastre. În noul nostru film, stagiarii și studenții noștri cu dublă pregătire arată cât de versatilă este logistica. Dați click mai jos și bucurați-vă de vizionare!

Învață mai mult

Date despre țară (din 2022)

116500000
Venituri în RON (Net, neconsol.)
4
Locaţii:
181600
Livrări:
mai mult

Locații la nivel mondial

Date de contact ale branch-urilor noastre

Aveți o cerere sau o întrebare? Aici veți găsi detaliile de contact pentru branch-urile noastre din întreaga lume.

Caută locația