Cariere Mediaroom

DACHSER România

Bine ați venit pe website-ul oficial al DACHSER România.

Track & Trace
Puteți găsi întreaga gamă a aplicațiilor eLogistic aici

DACHSER Știri

11.10.2021
Ambalaje menite să prevină deteriorarea din timpul transportului

Din cauza situației economice incerte din ziua de azi, accentul cade în principal pe siguranță și capacitatea de livrare. Transportul mărfurilor fără daune este esențial, iar acest lucru necesită ambalaje rezistente la manevrare și transport. În cele ce urmează, am dori să oferim o prezentare generală a prevenirii daunelor prin intermediul modului de ambalare.

06.10.2021
Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Nu de multe ori subiectele logistice apar la fel de proeminent în presa cotidiană și de afaceri ca în ultimele luni. Economia globală își revine după șocul pandemiei și, în multe locuri, producția rulează din nou la viteză maximă. Cu toate acestea, articolele despre deficitul de materii prime și produse, numărul redus de containere și paleți, lipsa șoferilor și a spațiului de depozitare în cadrul tuturor tipurilor de transport (terestre, maritime și aeriene) reprezintă un obstacol în această revigorare.

27.09.2021
Tendințele actuale ale pieței cu privire la personalul calificat din domeniul logisticii

Logistica este o industrie ce se bazează pe personal. În special în acest sector, situația de pe piața personalului calificat se intensifică în prezent, ceea ce a făcut din găsirea, instruirea și reținerea personalului pe termen lung o provocare majoră. Acest articol oferă o prezentare generală a situației actuale din piață.

Brexit: Ce rămâne de luat în considerare

Echipa noastră care se ocupă de proiectul Brexit a pus bazele unei rețele logistice funcționale și sigure din și către Marea Britanie.

Multe companii care se bazează pe transportul lin al produselor lor trebuie să se ocupe cât mai curând de pregătirile pentru Brexit pentru a-și menține bunurile în mișcare. Găsiți toate informațiile relevante făcând click pe linkul de mai jos.

Învață mai mult

DACHSER Romania (2020)

93776000
Venituri în RON (brute, neconsolidate, inclusiv taxe de import și impozit pe vânzări)
4
Locaţii:
153900
Livrări:
mai mult