Cariere Mediaroom

DACHSER România

Bine ați venit pe website-ul oficial al DACHSER România.

Track & Trace
Puteți găsi întreaga gamă a aplicațiilor eLogistic aici

DACHSER Știri

15.11.2021
DACHSER trece complet la electricitate verde

Furnizorul de servicii de logistică obține 100% energie electrică din surse regenerabile la nivel mondial; va dubla de patru ori cantitatea de electricitate verde pe care o generează prin intermediul sistemelor fotovoltaice.

03.11.2021
Securitatea informațiilor la DACHSER

Informațiile insuficient protejate reprezintă un factor de risc considerabil, chiar unul care amenință existența unei companii, întrucât oferă o țintă pentru atacurile cibernetice din ce în ce mai frecvente. În logistică, care depinde în special de funcționarea sistemelor IT, lanțurile de aprovizionare fiabile și sigure sunt în prezent mai importante ca niciodată. Prin urmare, protejarea datelor dumneavoastră este o prioritate pentru DACHSER.

11.10.2021
Ambalaje menite să prevină deteriorarea din timpul transportului

Din cauza situației economice incerte din ziua de azi, accentul cade în principal pe siguranță și capacitatea de livrare. Transportul mărfurilor fără daune este esențial, iar acest lucru necesită ambalaje rezistente la manevrare și transport. În cele ce urmează, am dori să oferim o prezentare generală a prevenirii daunelor prin intermediul modului de ambalare.

Brexit: Ce rămâne de luat în considerare

Echipa noastră care se ocupă de proiectul Brexit a pus bazele unei rețele logistice funcționale și sigure din și către Marea Britanie.

Multe companii care se bazează pe transportul lin al produselor lor trebuie să se ocupe cât mai curând de pregătirile pentru Brexit pentru a-și menține bunurile în mișcare. Găsiți toate informațiile relevante făcând click pe linkul de mai jos.

Învață mai mult

DACHSER Romania (2020)

93776000
Venituri în RON (brute, neconsolidate, inclusiv taxe de import și impozit pe vânzări)
4
Locaţii:
153900
Livrări:
mai mult