Cariere Mediaroom

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile despre serviciile noastre și cele mai recente știri despre companie.

Track & Trace
Informații în timp real despre statusul transportului dumneavoastră

Mediaroom

11.06.2024
Impactul situației din Marea Roșie pentru dinamica pieței

Situația din Marea Roșie nu se îmbunătățește în vederea securității. Rebelii Houthi își extind țintele în Marea Roșie și Golful Aden, forțând adaptarea navelor de transport și schimbarea rețelei pentru a păstra echipele și navele în siguranță. Această situație a condus la modificarea rețelei de servicii și creșterea tranzitului din timpul zilei către locații precum Europa spre și dinspre Asia/India-Pakistan-Bangladesh-Ceylon (IPBC) precum și Orientul Mijlociu.

04.06.2024
Rețelele Globale de Grupaj - Când toate elementele care trebuie să se unească, se unesc

Lumea se schimbă. Drept rezultat, același lucru se întâmplă și cu piața. Schimbările politice și interesele combinate cu lanțul de aprovizionare subliniază nevoia de implementarea a unor noi concepte. Pentru logistică, acest lucru înseamnă obținerea celei mai bune integrări a transportului și a contractului de soluționare a logisticii.

2
20.05.2024
Manevre Robotice

Logistica are foarte multă putere în cazul vehiculelor autonome. Un lucru util face referire la o manieră de a automatiza în totalitate procesul de manevrare a containerelor mobile. Dar cum putem face acest lucru în mod eficient și sigur într-o zonă foarte ocupată de marfă? Sediul DACHSER Langeneau, lândă Ulm a făcut această cercetare sub condiții de operare reale.

13.05.2024
DACHSER, myclimate și terre des hommes semnează împreună pentru un program de acțiune climatică

DACHSER, organizația de protecție a climatului myclimate și organizația de protecție a drepturilor copiilor terre des hommes s-au înțeles să intre într-o colaborare pe termen lung. Împreună, furnizorul logistic internațional și cele două organizații non-profit vor lansa noi acțiuni concentrate pe clima și vor extinde inițiativele existente. O înțelegere asupra acestui efect a fost semnată în decembrie 2023.

2
06.05.2024
Conectați în era electrificării

Schimbul către electromobilitate schimbă lanțul de logistică la nivel global. Swoboda, un furnizor independent de automobile cu sediul in Germania, regiunea Allgau, vede acest lucru ca o opportunitate. Pentru a o duce la bun final, DACHSER ajută compania să își reogranizeze lanțul de aprovizionare la nivel global.

29.04.2024
DACHSER conectează Tunisia și Turcia direct prin intermediul rețelei de grupaj

La începutul acestui an, DACHSER a grupat și pus în operare două segmente de transport, camioane la capacitate full (FTL) și camioane cu o încărcătură mai mică (LTL) către Tunisia și Turcia. Furniziorul serviciului de logistică își extinde serviciul de portofoliu și oferă clienților transport terestru eficient din și către aceste țări.

25.04.2024
Noua revistă DACHSER este aici!

Nimeni nu poate prezice viitorul - nici politicienii, oamenii de știință și nici economiștii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că renunțăm și nu mai încercăm să clasificăm dezvoltările curente, să urmărim trenduri și să ajungem la concluzii relevante. Toate acestea necesită atenția noastră sporită, adresarea de întrebări și mai presus de toate, necesită să ascultăm.

2
23.04.2024
O dublură digitală

O dublură digitală reprezintă una dintre inovațiile cheie din lanțul de aprovizionare al viitorului. Pe ce tehnologii de bază se bazează acestea? Și ce înseamnă o dublură digitală în transporturile de zi cu zi manipulate în sistemul logistic? Răspunsurile sunt pe măsură.

3
16.04.2024
Luăm atitudine în fața schimbărilor climatice împreună 

Sustenabilitatea și acțiunea către schimbările climatice sunt părți integrale în cultura DACHSER. Energia nouă, mobilitatea verde și în special dezvoltarea lanțului de aprovizionare fără emisii pentru orașele europene joacă un rol fundamantal în acest proiect. Toate aceste inițiative sunt o combinație a procesului de învățare și a momentelor aha.

15.04.2024
DACHSER & Fercam Italia au încheiat un tratat

Începând din data de 28 martie, 2024 DACHSER a achiziționat 80% din acțiunile comune pentru a se fuziona în DACHSER & Fercam Italia.

DACHSER Mediaroom

FORMARE ȘI STUDII DUALE LA DACHSER

Noul nostru film despre formarea și studiile duale la DACHSER este acum disponibil!

Logistica face ca lumea să funcționeze, iar angajații DACHSER sunt un factor cheie în succesul companiei noastre. În noul nostru film, stagiarii și studenții noștri cu dublă pregătire arată cât de versatilă este logistica. Dați click mai jos și bucurați-vă de vizionare!

Învață mai mult

Date despre țară (din 2023)

114900000
Venituri în RON (Net, neconsol.)
4
Locaţii:
174600
Livrări:
mai mult

Locații la nivel mondial

Date de contact ale branch-urilor noastre

Aveți o cerere sau o întrebare? Aici veți găsi detaliile de contact pentru branch-urile noastre din întreaga lume.

Caută locația