Cariere Mediaroom

DACHSER România

Bine ați venit pe website-ul oficial al DACHSER România.

Track & Trace
Puteți găsi întreaga gamă a aplicațiilor eLogistic aici

DACHSER Știri

11.01.2022
Începând cu 2022 taxele de drum vor crește în Austria

Guvernul austriac a majorat taxa de drum prin lege începând cu 1 ianuarie 2022. Trebuie să integrăm modificarea în tarifele de taxare ale DACHSER care vor fi valabile de la 1 ianuarie 2022. Desigur, vom pune la dispoziția clienții noștri noile tarife de taxare.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați persoana dumneavoastră de contact de la DACHSER.

16.12.2021
Noul număr al revistei DACHSER este aici!

„Nimic nu este mai constant decât schimbarea” – cuvinte înțelepte care par să fie peste tot în acest moment. Pe măsură ce lumea se mișcă din ce în ce mai repede, ritmul inovației și presiunea schimbării crește și în logistică. În ultimul număr al revistei DACHSER, vă arătăm cum acționează compania noastră și clienții noștri pentru a aborda problemele stringente ale viitorului.

09.12.2021
OMICRON - noua variantă a virusului COVID-19 are impact asupra serviciilor de transport aerian și maritim

Noua variantă de virus COVID-19 - Omicron, care a fost detectată în Africa de Sud, a dus la o anumită anulare a zborurilor de pasageri către și dinspre Africa de Sud.

În prezent nu există restricții masive, dar nu poate fi exclus în totalitate ca unele țări sau regiuni să implementeze măsuri suplimentare pentru a limita răspândirea acestei variante de virus.

Acest lucru ar putea duce la restricții ale spațiului de marfă din cauza lipsei de capacitate a pentru zborurile de pasageri. În plus, aeroportul din Hong Kong a anunțat că nici măcar aeronavele de marfă care ating țările cu risc ridicat Omicron, cum ar fi Africa de Sud, nu vor avea voie să intre în Hong Kong până la o nouă notificare. Prin urmare, va fi de așteptat redirecționarea zborului.

Pentru sectorul transportului maritim de marfă, nu a existat nicio schimbare a situației actuale momenta. Momentan am primit informații de la o singură companie de transport maritim, conform cărora serviciile cu Africa de Sud sunt suspendate timp de două luni.

Mai mult, există și discuții în desfășurare pe piața asiatică despre înăsprirea regulilor COVID-19 pentru echipajele navelor, dar acestea sunt încă în curs de negociere. Confirmat este doar faptul că serviciile de alimentare din Pearl River Delta (PRD) către/din China de Sud, inclusiv Hong Kong, sunt, de asemenea, suspendate din decembrie până în ianuarie. Acest lucru ar putea duce la probleme cu capacitatea camioanelor.

Echipa DACHSER este în contact zilnic cu toate părțile implicate și face tot posibilul pentru a minimiza orice întârzieri ale transportului dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu reprezentantul dumneavoastră DACHSER.

Brexit: Ce rămâne de luat în considerare

Echipa noastră care se ocupă de proiectul Brexit a pus bazele unei rețele logistice funcționale și sigure din și către Marea Britanie.

Multe companii care se bazează pe transportul lin al produselor lor trebuie să se ocupe cât mai curând de pregătirile pentru Brexit pentru a-și menține bunurile în mișcare. Găsiți toate informațiile relevante făcând click pe linkul de mai jos.

Învață mai mult

DACHSER Romania (2020)

93776000
Venituri în RON (brute, neconsolidate, inclusiv taxe de import și impozit pe vânzări)
4
Locaţii:
153900
Livrări:
mai mult