Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Curajul și încrederea au fost întotdeauna buni însoțitori, iar în acest moment sunt mai importanți ca niciodată – provocările și crizele par să nu aibă sfârșit. În mijlocul întregii incertitudini, noi cei de la DACHSER luăm lucrurile în propriile mâini pentru a obține tot ce este mai bun pentru clienții noștri. Poveștile din noua revistă DACHSER arată acest lucru clar.

Revista DACHSER 02/2022

Din povestea de pe copertă aflăm cum DACHSER, în calitate de furnizor principal de logistică, gestionează, monitorizează și optimizează lanțurile globale de aprovizionare ale clienților săi de la un capăt la celălalt. Această sarcină complexă ne-a fost încredințată de Camso, un producător de top de anvelope industriale, roți și șenile de cauciuc. Pe lângă transporturi, DACHSER supraveghează, de asemenea, transparența și managementul altor furnizori de logistică. Puteți afla cum a apărut acest aranjament, ce pregătiri au fost necesare și exact cum funcționează acum cooperarea de zi cu zi începând de la pagina 6.

Un alt exemplu de servicii personalizate poate fi găsit începând de la pagina 20. DACHSER a cucerit producătorul american de grătare Char-Broil cu expertiza sa în depozitare și soluția DACHSER DIY Logistics. Drept urmare, grătarele sunt pe rafturile magazinului local de bricolaj sau pot fi comandate online la timp pentru sezonul de vară din Europa.

În plus, în acest număr vorbim cu Edoardo Podestà, COO Air & Sea Logistics, despre provocările cu care se confruntă în prezent sectorul transportului aerian și maritim. Și aici, angajamentul și experiența sunt cheia pentru ca lanțurile de aprovizionare ale clienților să fie cât mai fiabile și eficiente.

Exemplarul tău personal și arhivele noastre

Veți găsi acestea și multe alte povești în acest număr. Puteți descărca PDF-ul de aici. Sperăm să citiți cu plăcere noul număr al revistei DACHSER.

De asemenea, aici puteți răsfoi numerele anterioare ale revistei DACHSER.

Revista DACHSER 02/2022 - Engleza PDF (7,44 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu