Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Economia, logistica și oamenii din întreaga lume — indiferent unde privești, cu toții încă încercăm să ne găsim drumul prin vremuri foarte incerte. Încă trebuie să îmblânzim coronavirusul, așa cum a arătat recent focarul masiv din centrul comercial internațional din Hong Kong. Între timp, lumea se uită cu neîncredere la ceea ce se întâmplă în inima Europei. Teribilul război din Ucraina determină numeroși oameni să-și părăsească casele.

Revista DACHSER 01/22

Aceste evoluții aduc cu ele sufetință și incertitudine profundă, care au, de asemenea, un efect colosal asupra lanțurilor globale de aprovizionare. Prognoza viitorului, sau chiar a următoarelor câteva săptămâni, este mai dificilă ca niciodată, iar fluxurile de mărfuri se confruntă în continuare cu o abundență de provocări organizaționale. Dar la fel de numeroase sunt și soluțiile creative care se găsesc pentru a face față multitudinii de probleme – lucru la care DACHSER este deosebit de bun.

DACHSER se angajează, de asemenea, să abordeze și să modeleze liniile majore de dezvoltare în logistică. Deci, în ultimul număr al revistei DACHSER, aruncăm o privire asupra imaginii de ansamblu. Folosind cinci subiecte tangibile, povestea noastră de pe copertă descrie ce repere în logistică ne așteaptă pe termen lung și cum le putem atinge. Este foarte clar că, deși sustenabilitatea, digitalizarea, fiabilitatea și agilitatea sunt termeni definitori, oamenii joacă rolul principal. Angajații noștri sunt și vor rămâne baza afacerii noastre – logistica este afacerea oamenilor. Citiți mai multe despre acest lucru începând de la pagina 6.

Alexander Tonn, Chief Operations Officer Road Logistics, subliniază, de asemenea, importanța de a avea o echipă calificată și motivată. Mergeți la pagina 20 pentru a citi interviul în care explică provocările cu care se confruntă în prezent logistica, inclusiv agravarea deficitului de șoferi, precum și o mică prezentare a carierei sale la DACHSER de până acum. Portretul locului de muncă de la pagina 24 arată modul în care securizarea tinerilor talente poate funcționa cu succes. Vă prezentăm un tânăr coleg care nu a lăsat niciodată faptul că s-a născut cu mobilitate limitată să stea în calea punerii în aplicare a planurilor sale.

Exemplarul tău personal

Veți găsi acestea și multe alte povești în acest număr, căruia, de altfel, i-am dat un aspect nou și proaspăt. Sperăm să-l citiți cu plăcere!

Mai jos puteți descărcați PDF-ul. Sperăm că noul număr al revistei DACHSER va fi pe placul dumneavoastră.

De asemenea, aici puteți răsfoi numerele anterioare ale revistei DACHSER: https://www.dachser.com/en/mediaroom/search?search=Magazinearchive

Revista DACHSER 01/22 PDF (10,80 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu