Noutăți

Noua revistă DACHSER este aici!

Rețeaua europeană de transport DACHSER s-a extins de-a lungul anilor. Secretul a fost întotdeauna aranjarea pieselor de puzzle în locurile potrivite pentru a completa imaginea de ansamblu.

Ediția 03/09

Rețeaua europeană de transport DACHSER s-a extins de-a lungul anilor. Secretul a fost întotdeauna aranjarea pieselor de puzzle în locurile potrivite pentru a completa imaginea de ansamblu. Citiți povestea de copertă a acestei ediții pentru a afla cum am rezolvat acest puzzle în Polonia. De-a lungul timpului, DACHSER a crescut constant în a șasea cea mai mare țară din EU, devenind astfel un important furnizor de transporturi din punct de vedere al exportului. Mergeți la pagina 4 pentru mai multe informații despre formula câștigătoare a Poloniei.

Și clienții noștri din restul lumii apreciază, de asemenea, faptul că ne revizuim și îmbunătățim procesele și fluxurile de lucru în mod continuu. DACHSER Cargoplus a optimizat transportul pe ruta Franța - Maroc și Maroc - Franța pentru o companie franceză high-tech (vezi pagina 16). Mai mult, DACHSER a făcut echipă cu un producător austriac de pompe de căldură pentru a-și gestiona distribuția europeană de la Linz. Lucrând umăr la umăr, cele două companii caută întotdeauna să îmbunătățescă serviciile oferite. Povestea începe la pagina 22.

Tot în această ediție

Tot în această ediție, vizităm sucursala noastră din Chicago pentru a afla mai multe detalii despre trecutul neobișnuit al managerului de depozit. Călătoria continuă spre Singapore, unul dintre centrele de logistică din Asia. Vorbim despre succesul acestuia și despre cum își împlinește perspectivele de viitor.

Puteți citi aceste povești și multe altele în acest număr. Puteți descărca PDF-ul aici. Sperăm că vă face placere să citiți noul număr al revistei DACHSER.

DACHSER_magazine_03_09_English PDF (7,27 MB)
Contact Madalina Sandu