DACHSER îl numește pe Andreas Fritsch în funcția de director general al diviziei European Logistics din Germania

Andreas Fritsch va conduce și va continua să extindă activitățile DACHSER din Germania cu transportul și depozitarea mărfurilor industriale în calitate de director general al diviziei European Logistics, începând cu 1 ianuarie 2023. Experimentatul director general al centrului logistic Ostwestfalen-Lippe din Bad Salzuflen, în apropiere de Bielefeld, va prelua acest domeniu de responsabilitate de la directorul de operațiuni al diviziei Road Logistics, Alexander Tonn, care a condus divizia germană a liniei de activitate European Logistics din 2017 și care, de la numirea sa în Consiliul de administrație al DACHSER la începutul anului 2021, a deținut funcție dublă.

Andreas Fritsch, noul director general European Logistics Germania

În calitate de director general experimentat, Andreas Fritsch (60 de ani) are în spate o carieră exemplară la DACHSER, care se întinde pe mai mult de patru decenii și care acoperă aproape toate etapele carierei. Originar din Frankfurt, după finalizarea formării profesionale ca agent de expediție și după primii pași în carieră, acesta s-a mutat în Bielefeld ca director de filială în 1989. De atunci, el a transformat această unitate într-una dintre cele mai mari și mai de succes din rețeaua europeană DACHSER. În anii recenți, Fritsch a gestionat, de asemenea, dezvoltarea filialei din Kassel, care va completa rețeaua europeană de logistică DACHSER din Germania începând cu 2021. Timp de peste zece ani, acesta a reprezentat interesele unităților operaționale descentralizate în fața Consiliului de administrație al DACHSER, în calitate de purtător de cuvânt al directorilor de filiale.

Creșterea continuă de lungă durată, bazată pe valoare

În calitate de director general, Andreas Fritsch va continua creșterea durabilă și bazată pe valori a liniei de activitate European Logistics pe piața germană, consolidând și promovând în același timp subiecte-cheie precum digitalizarea, protecția climei și recrutarea de personal calificat în cadrul acestei divizii.

În noua sa funcție, Andreas Fritsch se va subordona directorului de operațiuni al diviziei Road Logistics, Alexander Tonn. În 2021, cele 40 de filiale European Logistics ale Dachser din Germania au efectuat aproximativ 30,7 milioane de transporturi cu o greutate de 15,0 milioane de tone.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu