Dr. Tobias Burger devine COO pentru rețeaua logistică DACHSER de Aer & Apă

Ne concentrăm pe creștere în piețele globale și integrate în grupajuri de transport

Încă de la începutul anului, Dr. Tobias Burger (46) a fost noul Chief Operations Office (COO) pentru rețeaua de logistică pe calea aerului și a apei și un membru al Boardu-lui Executiv de logistică DACHSER. Fostul Director de logistică pe Aer & Apă a fost Edoardo Podesta (61) care s-a pensionat după o carieră de 20 de ani la DACHSER, dintre care ultimii patru petrecuți în rolul de lider pe această zonă de business.

Încă de la începutul anului, Dr. Tobias Burger (46) a fost noul Chief Operations Office (COO) pentru rețeaua de logistică pe calea aerului și a apei și un membru al Boardu-lui Executiv de logistică DACHSER.
Încă de la începutul anului, Dr. Tobias Burger (46) a fost noul Chief Operations Office (COO) pentru rețeaua de logistică pe calea aerului și a apei și un membru al Boardu-lui Executiv de logistică DACHSER.

“Predarea rolului de lider de departament pentru zona logistică de Aer & Apă reflectă interesul și orientarea pe termen lung a dezvoltării viitoare a rețelei noastre intracontinentale.” explică Bernhard Simon, Chariman pentru Board-ul de Supervizare DACHSER. “Edoardo Podesta a construit businessul nostru în zona Asiei încă din anul 2003 și a avut o contribuție semnificativă în creșterea companiei în ultimii patru ani în rolul de COO. Alături de Dr. Tobias Burger, avem acum experiența logistică și strategică pentru a dezvolta lanțul logistic de Apă & Mare DACHSER, căci noul lider are înțelegere profundă și holistică a provocărilor complexe cu care se confruntă lanțul logistic global acum și în viitor.”

Rolul central al lui Dr. Tobias Burger ca și COO pentru logistica de Aer & Apă este de a conduce compania către creștere în piețele globale. “Suntem convinși că principalul canal pentru creșterea viitoare a businessului se află în Asia și cele două Americi” spune Burkhard Eling, CEO DACHSER. “Prin intersectarea atentă a transportului intercontinental cu rețeaua eficientă de transport de care dispunem, vrem să oferim clienților noștri o soluție simplă de înțeles pentru serviciile de grupaj din jurul lumii. Această rețea Globală de Grupaj livreză printr-o rețea alternativă capabilități logistice complexe și necesită o organizație puternică pe calea aerului și a apei cu o prezență globală.”

Această rețea Globală de Grupaj livreză printr-o rețea alternativă capabilități logistice complexe și necesită o organizație puternică pe calea aerului și a apei cu o prezență globală.

Burkhard Eling, CEO DACHSER

Burger are un doctorat în administrarea afacerilor și și-a început cariera drept consultant strategic la Siemens Management Consulting. S-a alăturat companiei DACHSER în anul 2009. După ce a lucrat în controlarea și dezvlotarea strategică, i-a fost oferită responsabiltate în zona de Guvernare Corporate. În acel moment, el supraveghea deja dezvoltarea strategică globală din rețeaua aer și apă. Burger a fost ales Director pentru logistica Aer și Apă în 2019, devenind mâna dreaptă a lui Podesta. În timpul acesta, el a fost managerul global de vânzări pentru zona de Aer și Apă. în 2021 și 2022, Burger a condus ASl EMEA zona de operare a afacerii, în rolul de Director Managerial având un mare succes.

Edoardo Podestà: Două decade de creștere și profitabilitate pentru DACHSER ASL

Podestà își concluzionează cariera de succes drept manager de logistică prin oferirea vechiului său rol lui Burger. Un italian care a locuit în Hong Kong pentru mulți ani, Podesta s-a alăturat companiei DACHSER în 2003 în urma achiziției făcute. Drept Managing Director, el a fost inițial responsabil de zona Chinei, iar cum nișa Asiatică DACHSER a crescut, el a luat responsabilitatea întregii zone Asia-Pacific. Încă din 2019, el a fost la conducerea zonei de business pentru Aer & Apă DACHSER, ca și COO. “În ciuda schimbărilor determinate de această piață volatilă, el și-a arătat experiența și creativitatea prin determinarea creșterii și a profitabilității companiei.” spune Eling.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Alexandra Cunderlikova PR and Marketing Consultant