DACHSER își extinde centrul logistic din Hof

Furnizorul de logistică DACHSER își intensifică activitățile de logistică în regiunea de nord a Franconiei și se mută într-un nou depozit din orașul Hof. Depozitul va oferi spațiu pentru aproximativ 39.000 de paleți și va avea 47 de rampe de încărcare. Construcția va fi finalizată până în toamna anului 2020.

DACHSER își extinde centrul logistic din Hof
DACHSER își extinde centrul logistic din Hof

Extinderea include, de asemenea  și zone de birouri care acoperă o suprafață totală de 900 de metri pătrați. „Noul nostru depozit ce va fi anexat centrului logistic existent ne va oferi spatial necesar deservirii unui client mijlociu din sectorul de bricolaj și grădinărit, de exemplu”, spune Klaus Neubing, directorul general al centrului logistic Hof. Serviciile de logistică contractuală pe care DACHER le oferă în Hof combină soluții de transport și depozitare cu servicii complete cu valoare adăugată, precum picking și ambalare. În urma extinderii, DACHSER va angaja aproximativ 500 de oameni. În plus, aproximativ 300 de persoane lucrează regulat pentru DACHSER prin companiile de transport independente sau, de exemplu, ca lucrători sezonieri.

Verdion, dezvoltator de proiecte și specialist pan-european în logistică, coordonează lucrările de construcție, iar DACHSER va putea să se mute în noua clădire în toamna anului 2020.

Această extindere marchează următorul pas important în activitatea noastră cu unul dintre principalii noștri clienți de bricolaj din regiune. Împreună, instituim un concept de logistică durabilă, orientat către dezvoltare în Hof.

Alexander Tonn, Managing Director European Logistics Germania

Din pund de vedere geografic, locația centrală a orașului în Europa este perfectă pentru centrul logistic, deoarece toate destinațiile europene relevante și centrele economice sunt ușor accesibile. Centrul logistic DACHSER din Nuremberg conectează sucursala Hof la rețeaua mondială de transport aerian și maritim a companiei.

30 de ani în Franconia de Nord

DACHSER operează în regiunea de nord a Franconiei de peste 30 de ani. Centrul logistic de astăzi, situat la marginea orașului Hof din 2008, oferă un terminal de tranzit de 13.800 de metri pătrați și 11.800 de metri pătrați de spații de depozitare, cu 35.000 de spații pentru paleți. Această capacitate a făcut din furnizorul de logistică un partener de încredere și lungă durată pentru clienții din sectoarele de produse industriale și alimentare.

„Hof devine un hub logistic din ce în ce mai important, iar această expansiune marchează un alt pas în dezvoltarea orașului nostru, care este mândru că se poate numi acasă pentru o companie globală precum DACHSER. Această extindere a filialei Hof înseamnă că furnizorul de logistică va crea aproximativ 500 de locuri noi de muncă, ceea ce o face unul dintre cei mai mari angajatori locali ai noștri ”, spune primarul Hof, Dr. Harald Fichtner. „Aș dori să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru rolul puternic pe care îl jucați în comunitate. Doresc mult succes proiectului de extindere și companiei! ”

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu