Comunicate de presă

DACHSER Rheine se extinde

Centrul logistic al DACHSER din Rheine își mărește spațiul pentru stocare și servicii cu valoare adăugată

Construcția este în curs de desfășurare și va intra în funcțiune în octombrie 2020. Nucleul acestei locații de pe Sandkampstrasse este un terminal logistic de 20.800 m2, cu 26 de rampe de încărcare pentru camioane și până la 36.800 de spații pentru paleți. În plus, există aproximativ 1.200 m2 de spațiu pentru birouri.

DACHSER Rheine se extinde
DACHSER Rheine se extinde

DACHSER Rheine va folosi această nouă construcție modernă pentru a consolida locațiile existente ale depozitelor din zonă, asigurând în același timp capacități suplimentare pentru dezvoltarea viitoare. Acest lucru permite furnizorului de logistică să optimizeze fluxurile de transport și condițiile de operare. Noul centru de distribuție va fi operat pentru clienți din diverse sectoare, inclusiv industria prelucrătoare, sănătate, bricolaj și comerțul cu textile.

O economie locală puternică, o bună disponibilitate a lucrătorilor calificați și conexiuni de transport favorabile fac din Rheine și regiunea Münsterland o locație ideală pentru servicii logistice integrate. 

Markus Dodt, director general al DACHSER Rheine

Pe lângă depozitarea, preluarea și expedierea mărfurilor, angajații vor oferi servicii suplimentare, cum ar fi reambalarea, etichetarea specială, lucrările de asamblare și manipularea returnărilor, în funcție de cerințele clienților.

Locația ideală

„În segmentul depozitării, observăm o dezvoltare continuă și o creștere a cererii în regiune”, spune Markus Dodt, directorul general al centrului logistic DACHSER Rheine. „O economie locală puternică, o bună disponibilitate a lucrătorilor calificați și conexiuni de transport favorabile fac din Rheine și regiunea Münsterland o locație ideală pentru servicii logistice integrate.”

DACHSER este prezent în Rheine din 1990 și are în prezent 390 de angajați acolo. Dintre aceștia, 60 de angajați se vor transfera în noua locație, iar alte 60 de locuri de muncă vor fi create acolo pe termen mediu.

Contact Madalina Sandu