Comunicate de presă

DACHSER DIY-Logistics are un nou management

Rețeaua DACHSER gestionează anual cinci milioane de expedieri pentru industria de bricolaj și grădină.

La începutul anului, Jens Wollmann a devenit noul manager al  DACHSER DIY-Logistics. El preia de la Ralf Meistes, care a fondat și a dezvoltat aceasta divizie pe care a condus-o mai bine de 20 de ani. Meistes s-a retras la sfârșitul lui 2019.

DACHSER DIY-Logistics are un nou management
DACHSER DIY-Logistics are un nou management

DACHSER DIY-Logistica s-a înființat în 1998. “A devenit stabilită pe piață în ultimii 20 de ani. Volumul anual de shipment-uri, în prezent la cinci milioane, subliniază în mod clar relevanța soluției logistice, care este special adaptată cerințelor sectorului global de grădină și de bricolaj,” spune Stefan Hohm, Corporate Director Corporate Solutions, Research & Development. Modelul de succes DACHSER DIY-Logistics, care combină serviciile de bază ale rețelei globale DACHSER cu servicii specifice și expertiză pentru sectorul de bricolaj, se bucură de o creștere continuă.

A devenit stabilită pe piață în ultimii 20 de ani. Volumul anual de shipment-uri, în prezent la cinci milioane, subliniază în mod clar relevanța soluției logistice, care este special adaptată cerințelor sectorului global de grădină și de bricolaj.

Stefan Hohm, Corporate Director Corporate Solutions, Research & Development

Modelul de succes DACHSER DIY-Logistics, care combină serviciile de bază ale rețelei globale DACHSER cu servicii specifice și expertiză pentru sectorul de bricolaj, se bucură de o creștere continuă. “Cerințele pentru DIY-Logistics de la furnizori, comercianți cu amănuntul și consumatori se schimbă mai dinamic ca niciodată, motiv pentru care ne concentrăm pe gama noastră de servicii logistice adaptate și pe creșterea la nivel internațional”, spune Jens Wollmann, explicând sarcinile de bază ale noii sale poziții.

Cariera lui Jens Wollmann

Wollmann are o experiență de aproape 20 de ani în industria logistică, petrecând mai mult de jumătate la DACHSER. După ce inițial s-a pregătit pentru a fi expeditor, acesta și-a început cariera în cadrul companiei în 2004. Timp de nouă ani, a lucrat pe multe posturi în domeniul de activitate DACHSER Air & Sea Logistics, inclusiv în vânzări și key account. A părăsit compania în 2013 pentru DHL. A ocupat acolo diverse funcții de vânzări, cel mai recent fiind postul de Business Development & Account Management South, înainte de a se întoarce la DACHSER în primăvara anului 2018. De atunci, se pregătește să preia de la Ralf Meistes frâiele diviziei DACHSER DIY-Logistics.

Contact Madalina Sandu