Filiala DACHSER din Linz își extinde capacitățile de depozitare

Furnizorul de servicii logistice DACHSER a finalizat la sfârșitul lunii noiembrie extinderea depozitului său din Hörsching, lângă Linz. Compania a investit aproximativ 4,3 milioane de euro în extinderea capacităților sale logistice. Spațiul suplimentar de depozitare și logistică însumează aproape 6.000 de metri pătrați și oferă încă 10.500 de spații pentru paleți față de cele 20.000 anterioare.

Directorul general Michael Rauhofer, al treilea de la stânga la dreapta, și angajații Centrului Logistic DACHSER din Linz la inaugurarea depozitului extins.

Centrul logistic Linz din Hörsching a fost inaugurat în 2008 și dispune de o hală de transbordare de 8.000 de metri pătrați, precum și de o clădire de birouri și administrativă cu patru etaje. Depozitul, care a fost deschis în 2017, a fost adăugat la hala de transbordare existentă și este în curs de extindere datorită poziționării sale centrale în Europa și a cererii ridicate a clienților din 2022.

„De câțiva ani, am observat o cerere tot mai mare de spații de depozitare și servicii logistice în Linz și în zona înconjurătoare. Pandemia de coronavirus și impactul acesteia asupra lanțurilor de aprovizionare globale au stimulat suplimentar cererea” precizează Michael Rauhofer, director general în cadrul DACHSER Logistics Center din Linz. „Prin extinderea capacităților noastre, facem un pas important pentru a dezvolta în continuare regiunea. Prin extinderea depozitului nostru modern, putem răspunde în mod individual diferitelor nevoi ale clienților noștri.”

La amplasamentul din Hörsching, DACHSER oferă clienților săi soluții logistice personalizate, care cuprind servicii de depozitare și servicii cu valoare adăugată, combinate cu o conexiune directă la rețeaua unică și exhaustivă de transport terestru european și la serviciile de transport aerian și maritim ale DACHSER Air & Sea Logistics.

„Ca parte importantă a rețelei logistice mondiale a DACHSER, centrul logistic din Linz este conectat în mod optim la piețele globale de achiziții și distribuție”, adaugă Thomas Klare, șeful departamentului Corporate Contract Logistics.

Totul de la o singură sursă

Condiția prealabilă crucială pentru succesul durabil al amplasamentului este deservirea zilnică și fiabilă a clienților. Unitatea oferă soluții IT inteligente și standarde de securitate actualizate și, odată cu adăugarea a zece porți după finalizarea construcției, dispune de 120 de porți sau rampe pentru hala de transbordare și depozit.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu