Transit Embargo: situația actuală în Paris și Frankfurt

Din cauza limitărilor de personal cauzate de COVID-19, există probleme la terminalul Lufthansa din Frankfurt. Aceleași evoluții au loc acum și la Air France/KLM și hub-ul său din Paris. Prin urmare, au fost luate următoarele măsuri:

Începând de miercuri, 26 ianuarie 2022, Lufthansa Cargo a emis un embargo de tranzit la Frankfurt. Air France/KLM a trebuit să facă același lucru pentru hub-ul lor din Paris (CDG). În plus, Air France/KLM a anulat toate zborurile de la Paris Charles de Gaulle la Hong Kong până pe 26 martie 2022.

  • Excepții de la embargoul de tranzit se aplică în FRA și CDG pentru BUP (Bulk Unitization Program), BXO (Emergency Solutions) și VAL (marfă valoroasă).
  • Marfa care a fost deja acceptată va fi expediată cât mai curând posibil.
  • Marfa care nu a fost încă livrată, din păcate, nu mai poate fi acceptată.

Prin urmare, DACHSER suspendă rezervarea transporturilor de tranzit corespunzătoare în rețeaua Lufthansa și Air France / KLM prin Frankfurt și Paris până la o nouă notificare. În plus, Air France / KLM nu mai acceptă rezervări pentru transporturi libere cu destinația finală Paris (CDG).

Între timp, expedițiile fie trebuie redirecționate prin alte companii aeriene și parteneri de handling între timp, fie, datorită capacităților de rețea integrată ale DACHSER, pot fi introduse fără probleme în rețeaua DACHSER Road Logistics prin Airfreight Gateway Frankfurt pentru a ajunge rapid la destinația lor în toată Europa.

Prin interlocking DACHSER Road Logistics și DACHSER Air & Sea Logistics, DACHSER poate oferi nu numai soluții integrate și eficiente de management al lanțului de aprovizionare, ci și să răspundă imediat acestei situații excepționale.

Evoluțiile de la Lufthansa și Air France / KLM indică faptul că ar putea fi așteptate temporar restricții suplimentare în manipularea operațională în Frankfurt, Paris și alte locații.

Reprezentanții locali de la DACHSER vor fi bucuroși să ofere informații despre expedieri și posibile alternative.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu