Timp de tranzit DACHSER Ungaria – DACHSER România – 24 ore

S-a deschis o linie zilnică între Pilisvörösvár și Arad care permite transportarea mărfurilor din Ungaria în România în doar 24 de ore

Ungaria - România - 24h

Liegl & Dachser Kft a deschis o nouă rută, datorită căreia compania de logistică asigură livrarea mărfurilor într-o zi în regiunea de graniță a României de pe întreg teritoriul Ungariei. Traficul zilnic s-a deschis prima dată la 22 martie 2022 și pleacă de la Pilisvörösvár, având ca destinație branch-ul DACHSER din Arad. Sunt deservite astfel traficul crescut și nevoile clienților din regiune.

Noua rută, pe lângă faptul că oferă un serviciu mai competitiv partenerilor și clienților, va reduce șansele de deteriorara a mărfurilor, deoarece transbordarea este redusă între cele două țări. Până acum mărfurile care trebuia să ajungă în România, treceau mai întâi prin depozitul agenției DACHSER de la Kecskemét, dar prin intermediul liniei directe cu DACHSER Arad, camionul pleacă în fiecare noapte de la sediul din Pilisvörösvár și ajunge la Arad a doua zi dimineață.

Familia de produse DACHSER entargo

Noua rută Arad include și familia de produse entargo, targospeed, targoflex și targofix, care oferă servicii uniforme și de înaltă calitate atât clienților B2B, cât și B2C din toată Europa. În plus, sunt disponibile urmărirea electronică și monitorizarea continuă online a transporturilor.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu