A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Experții estimează că nivelul de conectivitate digitală va atinge un volum de date de 400 de trilioane de gigabytes încă din 2030. Indiferent dacă aceasta se va întâmpla sau nu, un lucru este sigur: colectarea și prelucrarea datelor condiționează și schimbă din ce în ce mai mult modul în care trăim și lucrăm. Este la fel de adevărat că gestionarea responsabilă a datelor ușurează viața și oferă multe oportunități, în special în domeniul logisticii.

Revista DACHSER 02/23

„Programarea viitorului” este titlul unui interviu cu Burkhard Eling, CEO, și Stefan Hohm, CDO. Aceștia răspund la întrebări interesante despre modul în care digitalizarea ajută personalul din domeniul logisticii, sprijină procesele, promovează conectivitatea și, în cele din urmă, contribuie la succesul durabil al clienților noștri. Pentru detalii, consultați pagina 7.

De asemenea, digitalizarea conturează lumea modei. Cu toate acestea, în logistică, și transportul fizic și depozitarea personalizată sunt întotdeauna importante. La urma urmei, hainele ar trebui să ajungă în rafturile comercianților nu numai la timp, ci și fără cute și riduri. Specialiștii noștri în domeniu de la DACHSER Fashion Logistics au venit cu o soluție adaptată acestui sector. Aflați care este aceasta la pagina 18.

Și dacă vorbim despre excelență operațională, pentru a gestiona în mod optim multitudinea de mișcări de transport pe distanțe scurte din rețeaua europeană a DACHSER și pentru a transmite toate informațiile clienților în cadrul acestui proces, DACHSER a dezvoltat acum propriul software. Începând de la pagina 24, echipa noastră de reporteri descrie vizita lor matinală la centrul logistic DACHSER din Augsburg și împărtășește primele impresii despre programul Short Distance Planning și utilizarea acestuia.

Legătura dintre prezent și viitor este deosebit de vizibilă în regiunea Asia-Pacific. Începând cu pagina 32, revista DACHSER analizează îndeaproape dezvoltarea a ceea ce constituie în prezent una dintre cele mai dinamice regiuni economice din lume. Pentru DACHSER și pentru clienții noștri, acest lucru înseamnă dezvoltare odată cu oportunitățile.

Exemplarul dumneavoastră personal și arhivele noastre

 Veți găsi aceste articole și multe altele în acest număr. Ridicați-vă exemplarul personal de la filiala dumneavoastră sau descărcați PDF-ul de aici. Sperăm că vă veți bucura de citirea noului număr al revistei DACHSER.

De asemenea, puteți răsfoi edițiile anterioare în arhivă.


Revista DACHSER 02/23 PDF (7,37 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu