Optimizați-vă procesele logistice cu ajutorul sistemelor IT de la DACHSER

Atunci când procesele analogice întâlnesc lumea digitală, rezultatul este o logistică inteligentă

Ca pionier tehnologic și forță motrică a industriei, DACHSER oferă o rețea digitală complet integrată, susținută de o tehnologie informațională uniformă.

Avantajele utilizării soluțiilor IT de la DACHSER:

  • procese eficiente asigurate de performanțele ridicate, calitatea și stabilitatea sistemelor noastre
  • soluții ușor de utilizat, personalizate
  • date accesibile în timp real și transferate în siguranță
  • rata de eroare minimizată prin digitalizarea proceselor
  • soluții compatibile cu sistemele clienților noștri

Specialiștii echipei de securitate IT DACHSER asigură protejarea maximă a datelor. Toate datele care circulă prin sistem beneficiază de protecția sistemelor IT uniforme la nivel global și de procese standardizate.

Sistemele IT de la DACHSER

Conectivitatea cu propriile sisteme IT, precum și cu sistemele clienților și platformele externe permite lui DACHSER să ofere o integrare uniformă și de calitate a datelor pentru toate procesele logistice.

edi (Electronic Data Interchange): procesele IT funcționează la nivel global numai dacă sistemele sunt strâns interconectate. Platforma noastră B2B utilizează EDI pentru a asigura integrarea optimă a datelor procesului dumneavoastră de afaceri.

api (Application Programming Interface): beneficiați de performanța ridicată a sistemelor informatice DACHSER în timp real: portofoliul nostru API permite conectarea directă a aplicațiilor dumneavoastră la sistemele DACHSER.

eLogistics: portalul web cuprinde toate procesele din întregul lanț de aprovizionare, de la tracking & tracing până la gestionarea comenzilor și  încărcarea și descărcarea documentelor.

Pentru mai multe detalii și nelămuriri, vă rugăm să luați legătura cu persoana dumneavoastră de contact de la DACHSER.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu