Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, mulți dintre noi folosim timpul rămas pentru a privi în urmă și a reflecta, dar și pentru a ne pregăti pentru noile provocări ale viitorului. Exact asta am făcut în cel mai recent număr al revistei DACHSER.

Revista DACHSER nr. 04/20

După 31 de ani de strânsă cooperare în funcții de conducere operațională la DACHSER, CEO Bernhard Simon și adjunctul său Michael Schilling, COO Road Logistics, se vor alătura Consiliului de Supraveghere anul viitor, Burkhard Eling urmând să ocupe funcția de nou CEO.

În povestea de copertă, facem o scurtă călătorie înapoi în timp și vă vom plimba prin epocile cheie ale istoriei companiei. Apoi, într-un interviu comun, Bernhard Simon și Michael Schilling vorbesc în detaliu despre timpul petrecut la DACHSER și, de asemenea, privesc în viitor la colaborarea ce va avea loc în numele companiei.

Exemplarul tău personal

Ca de obicei, paginile revistei oferă multe alte povești din lumea logisticii. Mai jos puteți descărcați PDF-ul. Sperăm că noul număr al revistei DACHSER va fi pe placul dumneavoastră.

Revista DACHSER, nr. 04/20 PDF (8,17 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu