Noul număr al revistei DACHSER este aici!

„O parte cheie a procesului - Oamenii din logistică.” Aceasta este tema ultimului număr al revistei DACHSER.

DACHSER magazine 02/20

Mai ales în perioadele de criză devine clar rolul pe care îl joacă lanțurile logistice și cât de importante sunt persoanele care le mențin în funcțiune - indiferent dacă lucrează în terminale, birouri sau conduc un camion. Citiți cover story-ul acestui număr pentru a descoperi cum, pe măsură ce ritmul vieții devine din ce în ce mai rapid, scopul valorilor DACHSER este acela de a îndruma , spori încrederea și de a crea legături din ce în ce mai strânse. Acesta este singurul mod de a face față provocărilor actuale și de a ieși din această criză mai puternic decât înainte.

De asemenea, abordăm impactul acestei pandemii globale în articolul “Supply chains under stress.” Mergeți la pagina 18 pentru a afla cum DACHSER asigură stabilitatea maximă a lanțului de aprovizionare pentru clienții săi și crearea de soluții flexibile pentru a sprijini furnizarea internațională de materiale medicale.

Șoferii de camioane sunt printre cei care se confruntă cu provocări semnificative, deoarece lucrează în fiecare zi în condiții mai dure pentru a asigura aprovizionări neîntrerupte pentru comercianții și clienții industriali. Într-un interviu care începe la pagina 30, un manager care se ocupă de flotă și un short-distance manager împărtășesc experiențele din situația actuală și vorbesc despre nivelul de apreciere pentru șoferi.

Această ediție include, de asemenea, cele mai recente știri care nu au legătura cu criza actuală, inclusiv o imagine de ansamblu asupra evoluțiilor conceptelor alternative începând de la pagina 24.

Aceste și multe alte povești din lumea logisticii, precum și o mulțime de informații utile vă așteaptă în ultimul număr al revistei DACHSER.

Puteți descărca noul număr al revistei DACHSER aici

Puteți descărcați PDF-ul aici. Sperăm că vă place să citiți noul număr al revistei DACHSER.

DACHSER magazine 02/20 - English PDF (7,35 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu