Noua revistă DACHSER este aici!

Nimeni nu poate prezice viitorul - nici politicienii, oamenii de știință și nici economiștii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că renunțăm și nu mai încercăm să clasificăm dezvoltările curente, să urmărim trenduri și să ajungem la concluzii relevante. Toate acestea necesită atenția noastră sporită, adresarea de întrebări și mai presus de toate, necesită să ascultăm.

DACHSER magazine 01/24.

Acordăm o atenție sporită ascultării cu scopul de a înțelege nevoile momentului - iar despre aceste elemente vrem să vorbim și în cadrul revistei DACHSER. Există un scenariu care face referire la viitorul dezvoltării economice și nevoia de rezultate a clienților noștri. DACHSER lucrează deja la atingerea acestori obiective și adăugarea lor în rețeaua Globală de Grupaj. Integrarea optimă în transportul colectiv de tip end-to-end și contractarea soluțiilor logistice. Directorul Operațional pentru logistica pe calea aerului și a apei, Dr. Tobias Burger oferă informație recentă cu referire la dezvoltarea curentă și viitoare în zona aerului și a transportului pe apă. Poți să citești mai multe la pagina 6.

Crearea unei imagini complete a potențialului pieței și a cerințelor clienților, ascultarea atentă și procedarea la fel de corectă - reprezintă un mod de reflexie în articolul despre Logistica Alimentară DACHSER. La pagina 16, poți învăța cum se pregătește pentru viitor rețeaua de logistică alimentară prin extinderea rețelei internaționale și investirea în tehnologie și acțiuni asupra protejării climatului.

Pandemia globală ne-a învățat multe lucruri, dintre care notabil este cel mai bun mod de a ajuta clienții în vremuri dificile prin ascultarea atentă a cerințelor și oferirea soluțiilor potrivite. Cooperarea noastră cu Le Creuset, un producător cunoscut de ustensile de bucătărie și gătit, este o dovadă. În timpul pandemiei, mulți oameni din jurul lumii și-au îndreptat atenția către gătit și cererea către produsele companiei franceze a explodat. La pagina 28 poți să citești mai multe despre cum colegii noștri au ascultat și au fost acolo pentru clienți.

Revista ta DACHSER

Aceste povești și multe altele se pot găsi în ediția curentă a revistei, care poate fi descărcată mai jos. Spor la citit!

Poți vizualiza toate edițiile revistei noastre DACHSER în arhivă.

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent mereu cu ultimele știri!

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Alexandra Cunderlikova PR and Marketing Consultant