Noul număr al revistei DACHSER este aici!

„Nimic nu este mai constant decât schimbarea” – cuvinte înțelepte care par să fie peste tot în acest moment. Pe măsură ce lumea se mișcă din ce în ce mai repede, ritmul inovației și presiunea schimbării crește și în logistică. În ultimul număr al revistei DACHSER, vă arătăm cum acționează compania noastră și clienții noștri pentru a aborda problemele stringente ale viitorului.

Revista DACHSER 04/21

Unul dintre subiectele principale face referire la inteligența artificială, sau mai precis la ”învățarea automată”. Algoritmii inteligenți folosesc datele din operațiunile de zi cu zi și învață constant lucruri noi. Această realizare de învățare îi ajută pe oamenii din spatele ecranului să planifice mai bine capacitățile, să îmbunătățească calitatea datelor și să optimizeze procesele. Mai multe despre asta de la pagina 6.

Industria auto se confruntă, de asemenea, cu o perioadă de schimbare și inovație. Vehiculele moderne sunt pline cu senzori care asigură confort și siguranță. În plus, motoarele electrice din ce în ce mai populare necesită componente complexe. Aptiv este unul dintre cei mai importanți furnizori la nivel mondial pentru producătorii de automobile. Cu soluția pentru industria de logistică auto, DACHSER asigură lanțuri de aprovizionare fiabile pentru unitățile de producție ale Aptiv din China - și pentru mobilitatea de mâine. Povestea completă poate fi găsită la pagina 16.

O altă tehnologie de ultimă oră, care este mereu în schimbare, sunt vehiculele cu ghid automat (AGV), care sunt în prezent testate în două depozite DACHSER în încercarea de a scuti angajații de sarcinile de

Exemplarul tău personal

Ca de obicei, paginile revistei oferă multe alte povești din lumea logisticii. Mai jos puteți descărcați PDF-ul. Sperăm că noul număr al revistei DACHSER va fi pe placul dumneavoastră.

DACHSER Magazine 04/21 PDF (6,79 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu