Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Nu de multe ori subiectele logistice apar la fel de proeminent în presa cotidiană și de afaceri ca în ultimele luni. Economia globală își revine după șocul pandemiei și, în multe locuri, producția rulează din nou la viteză maximă. Cu toate acestea, articolele despre deficitul de materii prime și produse, numărul redus de containere și paleți, lipsa șoferilor și a spațiului de depozitare în cadrul tuturor tipurilor de transport (terestre, maritime și aeriene) reprezintă un obstacol în această revigorare.

Revista DACHSER 03/21

În acest număr al revistei DACHSER, aruncăm o privire mai atentă asupra situației actuale. A eliminat definitiv această pandemie sincronizarea lanțurilor de aprovizionare globale? Care sunt următorii pași în globalizare și logistică la nivel mondial? Mergeți pagina 6 pentru a citi mai multe despre evoluțiile actuale și modul în care DACHSER răspunde la acestea.

Cel mai bun mod de a asigura stabilitatea lanțurilor de aprovizionare este de a avea o legătură strânsă între agenții și soluții inteligente - o abordare demonstrată în mod clar și de colaborarea noastră cu Klebchemie, un IMM inovator cu sediul în apropiere de Karlsruhe, Germania. Brandul său de adezivi (Kleiberit) este renumit pentru că asigură legături durabile, iar cumpărătorii săi provin din toate tipurile de industrii din întreaga lume. Sucursala Malsch a DACHSER oferă companiei Klebchemie asistență completă pentru servicii logistice de fabricație și distribuție. Accesați pagina 16 pentru a descoperi modul în care depozitul DACHSER de ultimă generație pentru materiale periculoase, deschis în 2019, se regăsește în această povestea.

Tot în acest număr, începând cu pagina 24, descriem serviciile pe care le oferim renumitului specialist în curățenie Nilfisk. În colaborare cu DACHSER, compania și-a restructurat logistica europeană și beneficiază acum de procese eficiente și de timpi de tranzit optimi.

În acest ultim număr, pe lângă acestea veți găsi și alte povești care acoperă provocările actuale, tendințele și soluțiile logistice personalizate. Sperăm să vă bucurați de noul număr.

Exemplarul tău personal

Ca de obicei, paginile revistei oferă multe alte povești din lumea logisticii. Mai jos puteți descărcați PDF-ul. Sperăm că noul număr al revistei DACHSER va fi pe placul dumneavoastră.

DACHSER magazine 03/21 - English PDF (7,38 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu