A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Schimbările climatice au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Atât politicienii, cât și publicul dezbat cu privire la schimbările inevitabile pe termen scurt, la ceea ce trebuie să se întâmple pe termen lung și, mai ales, la modul în care trebuie gestionate toate aceste aspecte. În cadrul DACHSER, suntem conștienți că avem responsabilitatea de a face tot posibilul pentru a proteja clima. În plus, dorim să fim pe primul loc în ceea ce privește acțiunile climatice în domeniul logisticii.

Revista DACHSER 03/23

În acest scop, implementăm noi tehnologii și inovații, ne ocupăm în primul rând de propriile emisii și ne asigurăm că toată lumea - inclusiv angajații și clienții noștri - este alături de noi în această călătorie. În cel mai recent număr al revistei noastre, puteți citi cum DACHSER pune în practică aceste principii în Freiburg, Germania. Colegii noștri de acolo se numără printre pionierii acțiunii climatice din rețeaua noastră. De câțiva ani, aceștia aplică în centrul orașului Freiburg concepte definitorii pentru viitor, cum ar fi livrarea fără emisii, și sunt mereu în căutare de noi abordări și oportunități pentru a crește eficiența climatică a operațiunilor logistice de zi cu zi.  Puteți afla mai multe despre succesele, provocările și abordarea strategică a DACHSER pe această temă în articolul de copertă „Acționăm împreună pentru climă”, al cărui conținut începe la pagina 6.

Lucrul împreună pentru a aborda provocările actuale care vor modela viitorul este un subiect care se regăsește în alte articole din acest număr al revistei DACHSER. De exemplu, echipele DACHSER din întreaga lume colaborează pentru a sprijini clientul nostru ifm electronic. Această companie germană din sectorul tehnologic profită de rețeaua noastră de transport maritim în grupaj pentru a transporta rapid și eficient chiar și cantități mici din Asia în Europa, sub formă de transport maritim cu încărcături mai mici decât cele containerizate (LCL). Pentru a afla ce avantaje oferă această metodă, consultați pagina 18.

Logistica poate contribui în mare măsură la eficientizarea lumii și la creșterea gradului de sustenabilitate. Însă DACHSER este, de asemenea, angajată în cauze care depășesc propriul obiectiv - de fapt, acest lucru face parte din identitatea noastră. În ultimii 15 ani, am sprijinit organizația de protecție a copiilor Terre des hommes. De asemenea, contribuim la ajutorarea Ucrainei din 2022. Copiii de acolo au suportat greul suferințelor provocate de război, care încă răspândește frica și teroarea și face imposibilă o viață normală. În interviul care începe la pagina 28, Joshua Hofert, membru al Comitetului executiv în cadrul Terre des hommes Germania, vorbește despre vizita sa în Ucraina și descrie modul în care un proiect ajută copiii, tinerii și familiile acestora.

Exemplarul dumneavoastră personal și arhivele noastre

Veți găsi aceste articole și multe altele în acest număr. Ridicați-vă exemplarul personal de la filiala dumneavoastră sau descărcați PDF-ul de aici. Sperăm că vă veți bucura de citirea noului număr al revistei DACHSER.

De asemenea, puteți răsfoi edițiile anterioare în arhivă.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu