Informații despre piață

Declarație privind situația actuală în cazul răspândirii virusului COVID-19

Prin acest anunț DACHSER oferă informații despre măsurile ce trebuie luate pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 (cunoscut și sub numele de coronavirus) în cadrul organizației și cu privire la starea actuală a activităților operaționale, precum și eventualele probleme ce pot să apară în momentul livrăriilor.

Având în vedere situația actuală, în cadrul organizației globale DACHSER au fost elaborate reguli de conduită și precauție. Acțiunile ce trebuie luate includ instituirea unui sistem central de gestionare a raportării, evaluarea periodică a situației și stabilirea acțiunilor suplimentare în funcție de circumstanțe. Măsurile relevante au fost, de asemenea, extinse și intensificate pe baza gestionării igienei existente în diferitele domenii (resurse umane, domeniul operațional etc.).

Pe lângă aceste acțiuni întreprinse pe plan intern, DACHSER respectă toate reglementările oficiale în vigoare și ia măsurile de precauție corespunzătoare. În cazul restricțiilor aplicabile locațiilor individuale, planurile de acțiune sunt gata de a fi puse în aplicare pentru a se asigura că rețeaua noastră poate continua să funcționeze.

Pentru a permite un proces constant, depindem de colaborarea cu toate părțile implicate în lanțurile de aprovizionare, inclusiv cu șoferii de camioane, astfel încât aceștia să poată respecta, de asemenea, reglementările sporite de igienă. Totodată, am inclus șoferii în managementul igienei noastre și am furnizat dezinfectanți în toate locațiile.

Facem tot posibilul pentru a susține lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și pentru a preveni întârzierile transporturilor. Dacă lanțurile de aprovizionare vor fi afectate în vreun fel de controale, anulări de zboruri sau alte situații asemănătoare, vom încerca să găsim modalități alternative de livrare a mărfurilor. De asemenea, am dori să subliniem că termenele de livrare ar putea fi prelungite. Cu toate acestea, măsurile luate până acum ne fac să ne simțim bine pregătiți pentru a face față situației actuale. Pentru a face acest lucru posibil, este esențial să menținem o coordonare strânsă cu clienții noștri.

Dacă aveți întrebări cu privire la transportul dumneavoastră de marfă, vă rugăm să luați legătura cu colaboratulul dumneavoastră de la agenția DACHSER locală.

Contact Madalina Sandu