Comunicate de presă

Edoardo Podestá preia conducerea diviziei Dachser Air & Sea Logistics

După o lungă perioadă în care a ocupat funcția de director general al regiunii Asia Pacific, Eduardo Podestá va conduce activitatea globală a transportului aerian și maritim al companiei DACHSER.

DACHSER îl numește pe Edoardo Podestá în funcția de director general executiv (COO) al diviziei de logistică Air & Sea Logistics. Podestá îl înlocuiește pe Jochen Müller în această poziție.

Edoardo Podestá</span>
Edoardo Podestá</span>

DACHSER și actualul COO Air & Sea Logistics, Jochen Müller, au hotarât de comum acord ca acesta să nu-și extindă contractul atunci când va expira în 2020. Jochen Müller va înceta să lucreze pentru DACHSER cu efect imediat.

Edoardo Podestá combină succesul ca antreprenor și lider cu cunoștințele sale profunde despre piețele asiatice și globale de transport maritim aerian și maritim. Ca COO Air & Sea Logistics, el va continua să extindă rețeaua de transport aerian și maritim intercontinental, să o conecteze și mai îndeaproape cu rețeaua noastră europeană de transport terestru.

Bernhard Simon, CEO al DACHSER

În ultimii ani, Jochen Müller a fost responsabil pentru dezvoltarea continuă a activităților de transport aerian și maritim, punând astfel bazele oferirii de soluții globale integrate pentru lanțul de aprovizionare al clienții noștri. Datorită angajamentului său, structurile care vor sprijini extinderea viitoare a diviziei de transport aerian și maritim ar putea fi cimentate în continuare. DACHSER este recunoscător lui Jochen Müller pentru toată munca depusă de-a lungul anilor și pentru încrederea reciprocă pe care s-au bazat și îi urează tot succesul în viața sa personală și profesională în viitor.

Construcția cu succes a activității de transport aerian și maritim în Asia

Conducerea activității mondială de transport aerian și maritim va cădea în sarcina lui  Edoardo Podestá, un manager experimentat DACHSER. Italianul în vârstă de 57 de ani s-a alăturat lui DACHSER în anul 2003, ca parte a echipei de management a întreprinderii comune Züst Ambrosetti Far East Ltd., achiziționată ulterior de DACHSER. În recunoașterea extinderii sale de succes a activității de transport aerian și maritim în Asia, a fost numit director general al Asia Pacific în 2014.

Contact Madalina Sandu