DACHSER își extinde sucursala din Öhringen

Sunt create 25 de noi locuri de muncă.

Au început lucrările de extindere la sucursala DACHSER din Öhringen. Până în vara anului 2020, terminalul de tranzit existent va fi mai mare cu 3,500 de metri pătrați. Un nou etaj va fi adăugat la clădirea de birouri, mărindu-și spațiul cu 600 de metri pătrați. DACHSER investește aproximativ 9,5 milioane EUR în proiect.

DACHSER European Logistics
DACHSER European Logistics

Filiala Öhringen face parte din rețeaua europeană DACHSER încă din 2012, fiind poziționată în mod ideal pe autostrada A6 din Germania, lângă intersecția Weinsberg. 

Punerea în funcțiune a depozitului a reprezentat un pas înainte important pentru noi. În anii care au urmat, numărul de tone de marfă care a atins branch-ul nostru a crescut cu puțin sub 10 la sută anual, însă a fost suficient pentru a ne extinde din nou capacitatea.

Marc-Oliver Bohlender, Branch Manager

Sucursala a suferit prima expansiune importantă în 2015, odată cu adăugarea unui depozit la terminalul de tranzit existent; noua facilitate a oferit clienților aproximativ 22.000 de spații pentru paleți pe o suprafață mai mare de 15.000 de metri pătrați. Acum, aproximativ patru ani mai târziu, este timpul pentru următoarea extindere.

25 de noi locuri de muncă

Terminalul de tranzit, care ocupă în prezent 5.300 de metri pătrați, va câștiga alți 3.500 de metri pătrați. De asemenea, va crește de la 38 de rampe de încărcare la un total de 87. În același timp, se va adăuga un etaj suplimentar la clădirea de birouri, sporind spațiul său cu aproximativ 600 de metri pătrați. DACHSER Öhringen are în prezent aproximativ 230 de angajați care procesează aproximativ 57.400 de expedieri pe lună pentru un total de aproximativ 302.100 de tone metrice în fiecare an. Extinderea filialei Öhringen va crea un număr de 25 de noi locuri de muncă.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu