DACHSER își extinde portofoliul de transport aerian de marfă între Singapore și Frankfurt

DACHSER Singapore și-a extins portofoliul de servicii pe o rută nouă, Singapore și Frankfurt, pentru a include transportul de mărfuri pe cale aeriană. Clienții vor beneficia de tranzit securizat pentru o perioadă de 72 de ore, precum și acces la servicii de logistică oferite printr-o rețea europeană din Frankfurt.

/DACHSER Singapore și-a extins serviciile pe o rută nouă între Singapore și Franfurt pentru a include transportul pe cale aeriană

Aeroportul din Singapore este unul dintre cele mai mari din Asia, precum și o importantă rețea de transport pentru Europa. Livrările către Europa sosesc prin Frankfurt și sunt trimise inițial către rețeaua europeană DACHSER, mai apoi distribuite prin diferite destinații din Europa. Metodele de livrare rapidă sunt de încredere pentru transportului unor asemenea bunuri. Sistemul de logistică informează cumpărătorii despre tot procesul din lanțul de aprovizionare și oferă informații în timp real despre livrare.

Posibila opțiune sustenabilă care are scopul de a reduce efectul de seră

Clienții care optează pentru metoda aeriană de transport a mărfurilor, pot, de asemenea, să aleagă “combustibilul sustenabil.” Acest serviciu este oferit pe toate rutele globale, pentru un cost suplimentar. Prin alegerea combustibilului sustenabil, transportul mărfurilor pe cale aeriană se poate face cu o reducere a efectului de seră cu 30%. Pentru a demosntra că această achiziție a combustibilului este făcută și că, într-adevăr, se percepe o reducere a efectului de seră datorită aceste opțiuni de combustibil, fiecare client va primi un raport, la cerere, precum și un cerficat care face referire la statisticile privind emiterile de dioxid de carbon evitate, cantitatea de combustibil folosită, anul în care s-a consumat, precum și materialul din care a fost produs combustibilul sustenabil.

Fie că este vorba de import, export sau optimizarea lanțului de aprovizionare, serviciile DACHSER asigură un proces bine pus la punct și livrări precise pentru toate companiile.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu