Noutăți

DACHSER susține „La Vuelta”

Pentru al 11-lea an consecutiv, furnizorul de logistică oferă servicii de logistică personalizate pentru celebra cursă de ciclism.

DACHSER - sponsor și furnizor de servicii logistice oficial al competiției La Vuelta

Logistică completă pentru un eveniment sportiv solicitant și unic ce durează trei săptămâni: aceasta este provocarea pe care DACHSER a depășit-o cu succes în ultimii 11 ani, în calitate de furnizor oficial de servicii logistice pentru competiția La Vuelta. În 2019, cursa va avea loc în perioada 24 august - 15 septembrie, pe o distanță de 3.272,2 kilometri.

În 2019, DACHSER contribuie cu 29 de vehicule moderne EURO 6 și o echipă formată din 35 de profesioniști în logistică, care vor călători împreună cu echipele de ciclism în Spania, Franța și Andorra.

Una dintre noutățile sponsorizării DACHSER din acest an o reprezintă prezența unui vehicul care combină culoarea evenimentului cu galbenul și albastrul reprezentativ ale lui DACHSER. Cicliștii care formează cele 22 de echipe ale acestei ediții trebuie să confirme participarea la etapa zileie în fiecare dimineață, prin prezentarea la acest vehicul. Va fi un moment special care va atrage zilnic mii de adepți, ce participă cu speranța de a-și vedea idolii de aproape și de a trăi atmosfera captivantă care înconjoară La Vuelta.

La Vuelta 2019 se va desfășura în trei țări

În ediția curentă La Vuelta, bicicliștii vor pedala pe teritoriile a trei țări - Spania, Andorra și Franța - așa cum au făcut-o și în 2017, lunând startul în orașul francez Nimes. Finala se va disputa între munții Gredos și Guadarrama, traversând porturi legendare, cum este La Morcuera, unde s-a stabilit rezultatul La Vuelta 2015, avându-i în prim plan pe Fabio Aru și Tom Dumoulin.

Contact Madalina Sandu