DACHSER este pe locul III între furnizorii de ligistică  din germania

Începutul anului 2019 ne aduce vești bune și câteva premii care demonstrează încă o dată că DACHSER își merită locul printre liderii mondiali din domeniul logisticii.

Locul 3 - “Top 100 in Logistics”

Furnizorul de logistică, DACHSER a mai urcat o poziție în cel mai recent clasament "Top 100 în logistică", ocupând locul al – 3 – lea pe piața germană din punct de vedere al venitului, în timp ce la categoria ”transport rutier - grupaj” DACHSER își menține prima poziție.

Raportul privind cele mai importante 100 de companii de logistică din Europa, publicat de Centrul Fraunhofer pentru Cercetare Aplicată referitoare la serviciile de lanț de aprovizionare SCS, împreună cu revista industrială DVZ și Asociația Germană de Logistică (BVL), prezintă o imagine a celor 100 de companii logistice din Germania cu cele mai puternice venituri.

În raportul din acest an, DACHSER a depășit compania de logistică și expediere Kühne + Nagel, conform pre-anunțului DVZ. Punctele de top se îndreaptă către Deutsche Post DHL și Deutsche Bahn.

În clasamentul general, studiul raportează veniturile totale (fără a ține seama de colaborări și venituri consolidate) pentru primele 100 de companii logistice în anul 2017, de aproximativ 64,4 miliarde EUR (60,6 miliarde EUR în 2015). Acest lucru indică faptul că sectorul logistic a crescut cu aproximativ 6,3% în fiecare din ultimii doi ani. Având în vedere doar cele zece companii logistice cu venituri maxime, inclusiv DACHSER, studiul arată că veniturile combinate în 2017 s-au ridicat la aproximativ 34,2 miliarde de euro, cu 1,9 miliarde EUR mai mult decât în raportul din 2015.

Publicat în fiecare an încă din 1995, "Top 100 in Logistics" este cel mai detaliat studiu al pieței logistice germane și europene. Acesta include clasamentele celor mai mari companii de logistică din Germania și în alte 28 de țări europene, precum și clasamente pentru toate categoriile de piață logistică din Germania și Europa.

Dachser România începe anul 2019 cu dreptul

Profesionalismul și managementul eficient, au condus DACHSER România în Topul Național al Firmelor, ocupând locul al – 2 – lea în Top Afaceri România 2018, Sector 6, domeniul 52: Depozitare și activități auxiliare pentru transporturi. Clasamentul a fost realizat conform datelor de bilanț depuse în anul 2018.

DACHSER worldwide
Contactați-ne