DACHSER crește în nordul Danemarcei

Serviciile de logistică DACHSER cresc în piața daneză și se deschide o nouă branșă în nordul regiunii Jutland. Noua branșă situată în parcul industrial din portul Aalborg se va deschide în prima jumătate din 2024 și va reprezenta un hub de conectare între rețelele nordice de grupaj.

Un hub de conectare între rețelele nordice de grupaj.

Prin deschiderea unei branșe noi în Jutland de Nord, DACHSER își îmbunătățește poziția pe piața din Danemarca. Noua branșă este o extensie atât a rețelei daneze cât și a rețelei nordice cu o bună comunicare cu Gothenburg și alte regiuni din Suedia, Norvegia și Finalnda. Hubul este localizat în zona de port la este de Aalbord și în nordul Danercei, fiind foarte bine conectat cu autostrada E45.

“Abia așteptăm să ne oferim serviciile de logistică și clienților locali și să îmbunătățim rețeaua Nordică cu locații startegice în zona comercială și a portului Aalborg.” spune Peter Hut, Country Manager Road Logistics la DACHSER Danemarca. “Extensia rețelei este o investiție importantă și un pas important pentru noi - atât în vederea zonei daneze cât și a conexiunile cu Nordul și a proximității pentru clienții din regiune.”

Noua facilitate are 2046 m2 de spațiu pentru o zona de transport pe apă cu șase porți și 471 m2 de spațiu pentru birouri.  Clienții din zona de nord a Danemarcei beneficiază de plecări zilnice din branșa Kolding, în jur de 200 de km distanță, către Aalborg, de unde bunurile sunt distribuite în regiune îi cooperare cu partenerii locali de transport.

Locația centrală în rețeaua Nordică

Ca și prim pas, o echipă de cinci angajați din Kolding se vor muta în noi premise în zona comercială din portul Aalborg, unde vor construi birouri de bunuri și distribuție sub directiva Directorului General din branșa DACHSER Kolding, Per Jensen. “Branșa satelit ne va oferi o mare flexibilitate pentru a atinge nevoile companiei. Acest lucru include și colectarea și livrarea bunurilor. Treptat ne vom întări prezența cu mai mulți angajați și un proces optimizat pentru Jutland de Nord.” spune Per Jensen.

DACHSER este reprezentat în Danemarca, Suedia, Finlanda și Norvegia în 13 branșe pentru un grupaj european de transport realizat pe calea aerului și a apei pentru serviciile de logistică.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Alexandra Cunderlikova PR and Marketing Consultant