Alte greve de avertizare în porturile germane

Greve de avertizare au fost deja organizate în porturile Hamburg și Bremerhaven pe 9 iunie 2022. Alte greve de acest tip vor avea loc în porturile maritime germane de joi, 14 iulie 2022 până sâmbătă, 16 iulie 2022.

Întrucât încă nu s-a ajuns la un acord în negocierile privind tariful colectiv de muncă pentru lucrătorii portuari germani, sindicatul ver.di a făcut apel la noi greve în porturile maritime din Germania, începând de joi, 14 iulie 2022 (6.00 a.m.) până pe 16 iulie 2022. (6.00 a.m.). Toate porturile majore din Marea Nordului din Germania sunt afectate, în special porturile din Hamburg, Bremerhaven și Wilhelmshaven.

În acest timp, vor exista întreruperi în manipularea terminalelor și în încărcarea și descărcarea camioanelor și a trenurilor. Pot rezulta eventuale întârzieri imprevizibile în colectarea și/sau livrarea containerelor.

DACHSER va monitoriza situația și va informa clienții cu privire la evoluțiile ulterioare. Persoanele dumneavoastră de contact  de la sucursalele locale DACHSER vor fi disponibile pentru a răspunde la orice întrebări.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu