Transit Embargo: Lufthansa Cargo în Frankfurt

Compania aeriană parteneră a DACHSER, Lufthansa Cargo, din Frankfurt se confruntă în prezent cu o deteriorare a proceselor operaționale cauzate de limitărilor de personal legate de COVID-19. Prin urmare, au fost luate următoarele măsuri:

Un transit embargo pentru transporturile din America de Nord și Europa a intrat în vigoare la Lufthansa Cargo Frankfurt de miercuri, 26 ianuarie 2022.

  • Excepții de la embargoul de tranzit se aplică pentru BUP (Built Unitization Program), BXO (Emergency Solutions) și VAL (marfa valoroasă).
  • Marfa care a fost deja acceptată de Lufthansa va fi expediată cât mai curând posibil.
  • Marfa care nu a fost încă livrată, din păcate, nu mai poate fi acceptată de Lufthansa.

Prin urmare, DACHSER suspendă rezervarea punctelor de tranzit corespunzătoare din rețeaua Lufthansa prin Frankfurt până la o nouă notificare.

Livrările cu destinația finală Frankfurt pot fi în prezent planificate și rezervate prin Lufthansa.

Între timp, expedițiile fie trebuie redirecționate prin alte companii aeriene și parteneri de handling între timp, fie, datorită capacităților de rețea integrată ale DACHSER, pot fi introduse fără probleme în rețeaua DACHSER Road Logistics prin Airfreight Gateway Frankfurt pentru a ajunge rapid la destinația lor în toată Europa.

Prin interlocking DACHSER Road Logistics și DACHSER Air & Sea Logistics, DACHSER poate oferi nu numai soluții integrate și eficiente de management al lanțului de aprovizionare, ci și să răspundă imediat acestei situații excepționale.

Evoluția de la Lufthansa indică faptul că ar putea fi așteptate temporar restricții suplimentare în manipularea operațională la Frankfurt și în alte locații.

Reprezentanții locali de la DACHSER vor fi bucuroși să ofere informații despre expedieri și posibile alternative.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu