Perturbații pe aeroporturile europene

O frecvență crescută a zborurilor în Europa a dus la aglomerații în aeroporturi, în special la Frankfurt, Amsterdam și Paris. În plus, pentru aeroportul Paris CDG, au fost anunțate greve pentru weekendul următor. DACHSER Air & Sea Logistics răspunde zilnic situației.

După cum s-a raportat anterior în presă, aeroporturile europene importante se confruntă în prezent cu unele provocări operaționale. O frecvență crescută a zborurilor în Europa în timpul sezonului de vacanță a dus la aglomerații din cauza lipsei de personal de handling la sol, în special la Frankfurt, Amsterdam și Paris.

La Frankfurt, companiile aeriene partenere ale DACHSER se confruntă deja cu întârzieri și anulări de zboruri. Efectele asupra DACHSER sunt încă limitate momentan, însă este probabil să apară întârzieri în ceea ce privește importul. Pentru a atenua situația, DACHSER Air & Sea Logistics răspunde zilnic situației prin transferarea unor livrări către alte aeroporturi europene.

Pentru aeroportul Paris CDG, au fost anunțate greve pentru weekend-ul următor, cu impact limitat asupra livrărilor de marfă. Întreruperile operaționale apar și pe aeroportul din Amsterdam, dar afectează în principal zborurile intra-europene de pasageri.

În general, în următoarele câteva săptămâni sunt de așteptat întârzieri în traficul aerian european de mărfuri, dar DACHSER poate oferi o rețea fiabilă și rezistentă și oferă soluții alternative dacă este necesar.

DACHSER va continua să monitorizeze situația și să țină clienții informați cu privire la evoluțiile ulterioare în consecință. Contactele locale de la sucursalele DACHSER vor fi disponibile pentru a răspunde la orice întrebări.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu