înapoi
Informații despre piață Noutăți

Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Împreună în vreme de criză - DACHSER creează legături și mai strânse cu clienții și partenerii săi.

Ediția 03/20 a revistei DACHSER

Pandemia globală continuă să pună obstacole majore pentru politică, afaceri și societate. În același timp, criza ne învață un lucru simplu, dar semnificativ: singurul mod în care putem depăși aceste vremuri incerte este dacă ne unim forțele. Citiți povestea din acest nou număr al revistei DACHSER pentru a afla cum am reușit să depășim obstacolele din ultimele luni în strânsă cooperare cu clienții și partenerii noștri - de la blocarea și închiderea frontierelor în Europa până la transportul mondial de consumabile medicale și furnizarea de alimente către supermarketuri. Pentru mai multe detalii, mergeți la pagina 4.

Dar cum va afecta criza coronavirusului economia noastră pe termen lung și cum va schimba fluxurile globale de bunuri? Ideea de a amplasa producția mai aproape de piețele de vânzare începe să câștige popularitate? Ar putea coronavirusul chiar să definească sfârșitul globalizării? Începând cu pagina 24, aruncăm o privire asupra viitorului - un viitor în care probabil că unele lucruri se vor schimba, deși cu siguranță nu totul.

Acest număr analizează, de asemenea, modul în care DACHSER echilibrează fluxurile trans-europene ale unui instrument logistic indispensabil: paletul. În plus, vom vizita sucursala Malsch de lângă Karlsruhe, care a pus recent în funcțiune un depozit de materiale periculoase de ultimă generație.

Acestea și multe alte povești din lumea logisticii, precum și o multitudine de informații utile, vă așteaptă în cel mai recent număr al revistei DACHSER.

Exemplarul tău personal

Puteți descărca PDF-ul aici. Sperăm că vă place să citiți noul număr al revistei DACHSER.

Ediția 03/20 a revistei DACHSER - engleză PDF (6,84 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu