Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Șampania – practic nu există nici o altă băutură în lume care să emane la fel de mult farmec, lux și joie de vivre. Și nu doar producția acestei licori este cea care necesită o mare grijă. Transportarea sa de la podgorie la raft sau la un eveniment exclusivist cere o logistică de cea mai bună calitate.

Revista DACHSER 01/20

DACHSER se ocupă de o gamă largă de servicii adaptate pentru brandurile de top ale lui Moët Hennessy Deutschland: de la transportul și depozitarea mărfurilor la picking, expoziție, gravură personalizată și logistica pentru evenimente. Mergeți la pagina 4 pentru a descoperi de ce cea mai fină șampanie se află pe mâini bune cu DACHSER.

De asemenea, în acest număr, vom vizita regiunea Benelux, unul dintre centrele de logistică cheie ale lumii. În ultimii 45 de ani, DACHSER a operat propriile sucursale în regiune, oferind o gamă completă de servicii de logistică: transport aerian pe aeroporturile internaționale din zonă, transport maritim în porturile sale internaționale cheie, transport interland sprijinit de o rețea strânsă de agenții și o gamă de servicii de depozitare care se extinde permanent. Începând de la pagina 28, veți afla cum pot fi interconectate toate aceste servicii diferite - adaptate fiecărui client și toate de la aceeși sursă.

Și pentru că tot vorbim despre servicii personalizate, această ediție prezintă și activitatea celor de la Lamberts Glassworks, o companie bavareză de mare tradiție. Lamberts fabrică sticlă de cea mai bună calitate pentru ceasul din Elizabeth Tower, mai bine cunoscut sub numele de Big Ben. Acest număr spune povestea modului în care DACHSER livrează sticla în Marea Britanie, în cel mai fiabil și simplu mod posibil.

Puteți descărca noul număr al revistei DACHSER aici

Acestea și multe alte povești din lumea logisticii, precum și o mulțime de informații utile vă așteaptă în ultimul număr al revistei DACHSER. Puteți descărcați PDF-ul aici. Sperăm că vă place să citiți noul număr al revistei DACHSER.

Revista DACHSER 01/20 PDF (6,99 MB)
Contact Madalina Sandu