înapoi
Informații despre piață Noutăți

Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Capacitatea maximă, competența tehnică, puterea cognitivă, experiența, conștientizarea riscurilor, colaborarea și respectul pentru natură - acestea sunt multe dintre calitățile asociate în general cu un alpinist profesionist. Însă acestea sunt, de asemenea, trăsături pozitive pe care trebuie să le aibă și companiile și liderii acestora, pentru a putea traversa terenuri dificile și a avea succes în vremuri incerte.

Revista DACHSER 01/2023

În cel mai recent număr al revistei DACHSER, vă prezentăm modul în care DACHSER își croiește un drum spre viitor, ce obiective ne-am stabilit pentru anii următori și cum intenționăm să le atingem chiar și atunci când traseul devine abrupt și stâncos sau când vremea este schimbătoare. Pentru detalii, citiți articolul de copertă al cărui conținut începe la pagina 6.

 Trasăm în mod activ calea spre viitor pentru și împreună cu clienții noștri. Pentru un prim exemplu în acest sens, citiți la pagina 18 articolul nostru despre optimizarea lanțului de aprovizionare. DACHSER oferă o analiză cuprinzătoare a lanțurilor de aprovizionare utilizate de TTI pentru a spori diversitatea, eficiența și flexibilitatea companiei, fiind în același timp în permanență la curent cu condițiile globale în continuă schimbare.

 Că tot veni vorba despre schimbare, Marocul trece în prezent printr-o dezvoltare dinamică. Această țară din Maghreb se dovedește a fi din ce în ce mai atractivă pentru companii ca amplasament de producție și furnizor de energie, nu în ultimul rând ca reacție la perturbările care afectează lanțurile de aprovizionare globale. DACHSER este activă acolo de mulți ani și își extinde sistematic activitățile. În prezent, Marocul se apropie și mai mult de rețeaua noastră europeană. Consultați pagina 24 pentru a afla cum anume.

 Și ce ar însemna fără inovare modelarea activă a viitorului? Idea2net al DACHSER este un program de orientare strategică la nivelul întregii companii, care are ca scop implicarea tuturor angajaților. Consultați pagina 32 pentru a descoperi cum stimulăm această inventivitate și creativitate la fiecare nivel, de la filiale individuale la întreaga rețea.

Exemplarul dumneavoastră personal și arhivele noastre

Veți găsi aceste articole și multe altele în acest număr. Ridicați-vă exemplarul personal de la filiala dumneavoastră sau descărcați PDF-ul de aici. Sperăm că vă veți bucura de citirea noului număr al revistei DACHSER.

De asemenea, puteți răsfoi edițiile anterioare în arhivă.

Revista DACHSER 01/2023 PDF (6,66 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu