înapoi
Informații despre piață Noutăți

Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Logistica este un „stup“ al inovației, soluțiile devin din ce în ce mai rapid parte din munca de zi cu zi. Acestea includ sisteme de propulsie alternative, o gamă largă de aplicații digitale, utilizarea inteligentă a datelor și ajutoare noi, autonome, în terminalele de tranzit și depozite.

Revista DACHSER 03/22

Progresul tehnologic transformă sectorul logistic. Cu toate acestea, cover story-ul acestui număr se concentrează pe un factor și mai important pentru viitor: oamenii. La urma urmei, fără colegi bine pregătiți și motivați, este imposibil ca logistica să pună ceva în mișcare – și asta se aplică atât transporturilor, cât și inovațiilor. Vizitați pagina 6 pentru a cunoaște trei colegi care reprezintă cei aproximativ 32.000 de angajați DACHSER care lucrează neobosit pentru clienții noștri din întreaga lume.

Un prim exemplu al acestui angajament față de clienți poate fi găsit începând de la pagina 16. DACHSER lucrează pentru compania elvețiană Georg Fischer în multe locații diferite din întreaga lume. În acest număr, îi prezentăm pe Fredrik Rånge și echipa sa la depozitul Jönköping din Suedia. Această locație furnizează toată Europa de Nord cu orice tip de sistem de conducte - rapid, fiabil, cu multă pasiune și angajament.

Inovațiile sunt o parte esențială pentru a ne asigura că angajații DACHSER pot continua să ofere clienților noștri tot ce au mai bun. Terminalul @ILO are potențialul de a deveni o nouă etapă în această călătorie. Acest „terminal de tranzit al viitorului” folosește coduri matrice de date, unități de scanare pe tavanul terminalului, algoritmi bazați pe inteligență artificială și software special pentru a crea un geamăn digital - și odată cu el un nou nivel de transparență. Consultați pagina 22 pentru a afla mai multe despre tehnologie și potențialul acesteia.

Acest ultim număr analizează și o altă componentă importantă în promovarea inovării și a transparenței. Într-un interviu, CEO Burkhard Eling și CDO Stefan Hohm explică de ce DACHSER face parte din Open Logistics Foundation și cât de importantă este digitalizarea, implementată în conformitate cu standardele comune, pentru compania noastră și pentru industrie în ansamblu.

Copia dumneavoastră personală și arhivele noastre

Veți găsi acestea și multe alte povești în acest număr. Descărcați PDF-ul de aici. Sperăm să citiți cu plăcere noul număr al revistei DACHSER.

De asemenea, puteți răsfoi numerele anterioare ale revistei DACHSER.

Revista DACHSER 03/22_ENG PDF (7,06 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu