Noul număr al revistei DACHSER este aici!

Una dintre frazele cheie din ultimele luni la DACHSER a “Keeping the good and shaping agility.” Acesta este și titlul interviului cu Burkhard Eling din cel mai recent număr al revistei DACHSER, în care noul CEO al DACHSER explică ce înseamnă aceste cuvinte pentru el.

Revista DACHSER 02/21

În interviu, el vorbește în detaliu despre subiecte precum: inovație și digitalizare, importanța protecției climatice și rolul oamenilor în logistica de mâine.

Când ne gândim la viitor, toți ne confruntăm cu aceeași sarcină: depășirea pandemiei globale. Există speranță sub forma campaniilor de vaccinare, care au crescut rapid în multe părți ale lumii în ultimele luni. La Berlin, DACHSER sprijină Senatul cu gestionarea depozitelor și distribuirea vaccinurilor în tot orașul. Acest lucru necesită nu numai cunoștințe logistice de specialitate, ci și un grad mare de încredere și flexibilitate.

Coronavirusul continuă să fie un subiect fierbinte. Cu toții experimentăm pandemia în felul nostru unic, și cu toții trebuie să ne ocupăm de schimbările din viața noastră personală, precum și de la locul de muncă. Dar ce s-a schimbat de fapt? Am discutat cu colegii din celelalte agenții DACHSER din întreaga lume despre gândurile lor.

Exemplarul tău personal

Ca de obicei, paginile revistei oferă multe alte povești din lumea logisticii. Mai jos puteți descărcați PDF-ul. Sperăm că noul număr al revistei DACHSER va fi pe placul dumneavoastră.

DACHSER Magazine 02/21 - English PDF (6,00 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu