Ralf Meistes primește premiul 2019 DIY Lifetime Award

Asociația germană Home Improvement, Building and Gardening (BHB) onorează managerul departamentului DACHSER DIY-Logistics.

Cel de-al 14-lea premiu DIY Lifetime se acordă pentru prima dată unui specialist în logistică: Ralf Meistes, șeful departamentului DACHSER DIY-Logistics, a acceptat premiul pentru contribuții deosebite, ieri seară, în cadrul congresului BHB DIY.

Ralf Meister - DYI Lifetime Award
Ralf Meister - DYI Lifetime Award

Congresul de piață BHB DIY este un eveniment anual organizat de Asociația Germană Home Improvement, Building and Gardening (BHB)  în parteneriat cu compania Dähne Verlag. În cadrul evenimentului, Ralf Meistes, șeful departamentului DACHSER DIY-Logistics, a primit premiul DIY Lifetime Award din acest an în semn de recunoaștere a deceniilor de angajament și a activității de pionierat cu care a contribuit în industria de bricolaj. Până acum câștigătorii premiului au fost întotdeauna de pe piața de bricolaj sau i-a reprezentat pe producătorii.

Industria de bricolaj și grădinărit are cerințe speciale în ceea ce privește logistica, în special din punct de vedere al asigurării disponibilității produselor pentru a răspunde cererii din magazine. Sub conducerea Ralf Meistes, DACHSER a înființat DIY-Logistics, o platformă logistică de succes pentru conectarea producătorilor și a dealerilor, care este operațională din 1998. În cadrul acesteia, mărfurile sunt grupate și livrate, după cum este necesar de la furnizor la punctul de vânzare și invers în mod continuu, asigurându-se astfel că magazinele au toate stocurile complete în permanență.

Pentru a realiza acest lucru, DACHSER combină serviciile sale standardizate de transport și de logistică contractuală în rețeaua de grupaj cu module de servicii specifice și know-how-uri adaptate sectorului de bricolaj.

Stefan Hohm, Corporate Director Corporate Solutions, Research & Development

„Faptul că Ralf Meistes a câștigat acest premiu ilustrează, de asemenea, rolul cheie pe care îl joacă logistica în industria de bricolaj și cât de strâns lucrăm cu producătorii și dealerii pentru a le susține afacerile”.

DACHSER DIY-Logistics

În Europa, în ultimii 20 ani, DACHSER DIY-Logistics a devenit din ce în ce mai stabilă, fiind reprezentată pe tot continentul. Transportăm aproximativ 4,6 milioane de expedieri anual și, prin rețeaua europeană strânsă integrată, ne asigurăm că aproximativ 18.000 de magazine europene de bricolaj primesc stocul de care au nevoie în fiecare zi. Transporturile intercontinentale sunt gestionate de ramura DACHSER Air & Sea Logistics.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu