Noutăți

Noua revistă DACHSER este aici!

Recunoscute pentru inovație și calitate, tradiție și măiestrie, multe produse din Elveția se bucură de o reputație excelentă la nivel mondial. Printre acestea, picăturile de tuse Ricola, un dulce clasic a cărui rețetă specială conține 13 plante din munții Elveției.

Ediția 04/19

În această ediție a revistei DACHSER, puteți citi cum acest produs tradițional elvețian își găsește calea pe piețele globale - o întreprindere care solicită procese logistice sofisticate și colaborare bazată pe încredere. De zece ani încoace, DACHSER Air & Sea Logistics Elveția și Ricola s-au bucurat de un parteneriat bazat pe exact aceste calități.

În altă ordine de idei, DACHSER Brazilia sărbătorește a zecea aniversare în acest an, un motiv bun pentru noi să aruncăm o privire mai atentă asupra celei mai mari economii din America de Sud.

Würth, liderul pieței mondiale în domeniul vânzărilor de materiale de montaj și instalare, are și motive de sărbătoare în urma deschiderii recente a unui nou depozit în orașul Waldenburg din sud-vestul Germaniei. Aflați cum DACHSER sprijină societatea comercială cu vânzările directe în toată Europa.

Propria dumneavoastră copie

Puteți citi aceste povești și multe altele în acest număr. Puteți descărca PDF-ul aici. Sperăm că vă face placere să citiți noul număr al revistei DACHSER.

Revista DACHSER, ediția 04/19 PDF (8,30 MB)
Contact Madalina Sandu