A apărut noul număr al revistei DACHSER!

Să menținem fluxurile de mărfuri ale clienților noștri în condiții de fiabilitate, să asigurăm întotdeauna un nivel ridicat de calitate și, din când în când, să facem imposibilul posibil - acesta este obiectivul pentru realizarea căruia cei peste 30.000 de angajați ai DACHSER depun eforturi zi de zi. Și în niciun caz nu considerăm că toate acestea sunt de la sine înțelese.

Revista DACHSER 04/23

În calitate de companie și de angajator, este mai important ca niciodată să recrutăm personal de înaltă calificare, să creăm un mediu de lucru adecvat, să ne prețuim oamenii și să îi ajutăm să își valorifice potențialul. Acesta este scopul programului de orientare strategică „Logistics is People Business” al DACHSER . Articolul nostru de primă pagină pentru cel mai recent număr al revistei DACHSER oferă informații despre principiile directoare ale strategiei și prezintă oamenii al căror angajament dă viață muncii în echipă la DACHSER. Puteți citi mai multe despre acest subiect începând cu pagina 6.

Alte articole din acest număr evidențiază, de asemenea, strategiile care ne trasează calea spre viitor. Mergeți la pagina 16 pentru a afla părerea directorului general Burkhard Eling despre strategia DACHSER în ceea ce privește protecția climei. În aceeași ordine de idei, începând de la pagina 26, vă prezentăm modul în care susținem activ clientul nostru elvețian Ricola în proiectele sale de protecție a climei. Și, în cele din urmă, avem un interviu detaliat cu directorul de operațiuni al diviziei Road Logistics, dl Alexander Tonn, în care acesta ne oferă o privire de ansamblu asupra viitorului rețelei de transport terestru a DACHSER. Începând de la pagina 26, vă prezentăm principiile directoare strategice care vor promova creșterea viitoare.

Exemplarul dumneavoastră personal și arhivele noastre

Veți găsi aceste articole și multe altele în acest număr. Ridicați-vă exemplarul personal de la filiala dumneavoastră sau descărcați PDF-ul de aici. Sperăm că vă veți bucura de citirea noului număr al revistei DACHSER.

De asemenea, puteți răsfoi edițiile anterioare în arhivă.

Revista DACHSER 04/23 PDF (5,29 MB)
DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu