Măsuri fundamentale pentru a face față situației actuale - Covid-19

După ce numeroase țări au impus restricții asupra vieții publice, iar unele chiar au închis granițele (în prezent pentru transportul de pasageri), ne confruntăm cu o serie de provocări ca urmare a situației actuale - virusul corona. Din cauza restricțiilor impuse pentru a stopa răspândirea virusului, DACHSER se confruntă cu restricții de livrare în anumite regiuni (de exemplu: comerțul de catering și comerțul cu amănuntul, cu excepția mărfurilor esențiale). Prin urmare, suntem dependenți de sprijinul clienților noștri.

Solicităm clienților noștri să predea transporturile doar în cazul în care se poate garanta că mărfurile vor fi acceptate de către destinatar. Dacă nu reușim să livrăm loturi (deja acceptate) din cauza restricțiilor în zona de destinație, le vom returna contra cost, astfel încât să poată reintra in posesia expeditorului cât mai curând posibil. Livrările ulterioare către aceste zone sau către destinatarii finali nu vor mai fi acceptate. Acest lucru servește la evitarea avarierilor și a timpilor inactivi în interesul tuturor.

Desigur, oferim și posibilități individuale de depozitare intermediară în logistica contractelor, dacă este necesar. Pentru rezervarea capacităților de stocare, rugăm clienții noștri să ne contacteze.

Regretăm neplăcerile pe care acest lucru le poate provoca, dar considerăm că este datoria noastră să prezentăm alternativele posibile.

Echipele noastre din întreaga lume vor rămâne în contact cu clienții noștri. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să luați legătura cu colaboratorul DACHSER local pentru a discuta situația dumneavoastră particulară și pentru a lua măsuri suplimentare pentru transporturile de marfă.

Toate știrile cu privire la situația actuală pot fi găsite pe site-ul local DACHSER.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu