înapoi
Informații despre piață Noutăți

DACHSER se dezvoltă în Suedia

DACHSER Suedia se dezvoltă pozitiv: prin deschiderea unui nou birou de vânzări în Örebro, furnizorul de logistică își extinde prezența în centrul Suediei. Mai mult, Carl-Johan Westas a fost numit noul Country Manager Sweden European Logistics pentru a consolida echipa de management a DACHSER în regiunea nordică.

DACHSER Suedia își extinde prezența în centrul Suediei

În ciuda provocărilor economice, cum ar fi întreruperile lanțurilor globale de aprovizionare cauzate de pandemie și impactul asociat asupra pieței comerciale, DACHSER Suedia crește constant. Pentru a consolida organizația și a continua să crească în viitor, compania de logistică plănuiește să adauge un birou de vânzări în Örebro în 2022. Astfel, afacerile vor fi extinse treptat în partea centrală a Suediei, care este o bază logistică puternică. Prin stabilirea în regiune, DACHSER Suedia va conecta zona dintre Mälarregionen și Värmland la rețeaua sa europeană de logistică.

„Extinderea la Örebro este un pas firesc pentru DACHSER Suedia. În afară de zonele pe care le acoperim deja, Örebro este regiunea în care vedem cele mai mari volume”, spune Thomas Wennborg, director de sucursală în Stockholm și responsabil pentru extinderea la Örebro.

A fost numit un nou manager de țară

Ca un alt rezultat al progresului pozitiv, structura de management a țării a fost întărită prin numirea lui Carl-Johan Westas în funcția de Country Manager Sweden European Logistics începând cu 1 ianuarie 2022. Westas este responsabil pentru cele patru sucursale europene ale DACHSER Suedia din Malmö, Jönköping, Göteborg și Stockholm. Astfel, el va promova în mod semnificativ cursul de dezvoltare al lui DACHSER în Suedia.

„În Suedia, nu suntem încă unul dintre cei mai mari jucători logistici în comparație cu DACHSER in restul Europei. Scopul meu este să extind și mai mult poziția DACHSER în Suedia - cu rețeaua sa logistică europeană, conexiunile sale cu piețele globale și, în același timp, serviciile locale”, spune Westas.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu