înapoi
Informații despre piață Noutăți

DACHSER își menține o poziție puternică în  European TOP 100

În noul studiu „ TOP 100 in European Transport and Logistics Services 2021/2022” al Centrului Fraunhofer pentru Cercetare Aplicată a Serviciilor Lanțului de Aprovizionare (SCS), DACHSER s-a clasat din nou bine în segmentele sale relevante de logistică.

TOP 100 in European Transport and Logistics Services 2021/2022</span>

În segmentul de transport LTL, furnizorul de logistică ocupă locul al doilea, în timp ce în segmentul de transport FTL, se află pe locul nouă. Poziția lui DACHSER este neschimbată în ambele clasamente în comparație cu studiul European Top 100 anterior publicat în urmă cu doi ani. Pe segmentul Specialized Surface Transportation, care acoperă transportul specializat și logistica pentru industria alimentară și sectorul auto, precum și transportul cu rezervoare și silozuri, DACHSER a urcat două poziții, clasându-se pe locul cinci. Privind doar furnizorii de logistică din punct de vedere al transportului alimentar, DACHSER se află acum pe locul trei.

Anul acesta, pentru prima dată, Fraunhofer SCS a publicat o listă combinată pentru segmentul european de transport aerian și maritim. DACHSER se poziționează pe locul 10 în această primă listă combinată, ceea ce înseamnă că se află printre cei mai importanți furnizori europeni de transport aerian și maritim.

DACHSER se află pe locul 15 în clasamentul general pentru companiile de logistică din Europa, care include furnizori de servicii de curierat, expres și coletărie, companii poștale, companiile de transport maritim etc. Cu toate acestea, privind doar concurenții săi direcți și vânzările acestora din segmentele menționate mai sus, compania se află pe locul șapte în Europa.

Cel mai detaliat și cel mai bine vândut studiu al pieței de logistică

La sfârșitul fiecărui an, studiul TOP 100 oferă cifre cheie privind volumele pieței, segmentele și clasamentele vânzărilor pentru cei mai mari furnizori, fie din Germania, fie din Europa. Este cel mai detaliat și cel mai bine vândut studiu al pieței logistice germane și europene. Studiul TOP 100 pentru piața germană de logistică va fi publicat din nou la sfârșitul anului 2022.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu