DACHSER își extinde filiala din Magdeburg

Centrul de logistică DACHSER Magdeburg s-a extins cu 40.000 m2

Furnizorul de logistică DACHSER a început operațiunile de extindere ale centrului de distribuție din Magdeburg la mijlocul lunii februarie. Acesta măsoară 40.000 m2, iar aici compania de familie oferă servicii de logistică pentru clientul său Globus Baumarkt și alte companii din regiune. Această expansiune a creat 40 noi locuri de muncă.

Noul centru DACHSER cuprinde 84.000 m2 și include două depozite cu o suprafață logistică totală de 40.000 m2.
Noul centru DACHSER cuprinde 84.000 m2 și include două depozite cu o suprafață logistică totală de 40.000 m2.

Noul centru DACHSER se întinde pe o suprafață de 84.000 m2 și include două depozite cu o suprafață logistică totală de 40.000 m2. Unul dintre depozite a fost conceput special pentru depozitarea și manevrarea produselor alimentare și non-alimentare și acoperă aproximativ 8.000 m2. Al doilea depozit, pentru activități de logistică contractuală are o suprafață de 32.000 m2. Prin această extindere, biroul și spațiul social de la centrul de distribuție Magdeburg acoperă acum aproximativ 1.880 m2. Există, de asemenea, încă 3.000 m2 spațiu de depozitare în exterior, adiacent amplasamentului. Incluzând centrul de distribuție aflat la 40 de kilometri distanță în Oschersleben, centrul logistic din Magdeburg al DACHSER oferă un total de 55.000 m2 pentru operațiuni logistice și spațiu pentru a găzdui aproximativ 80.000 de paleți.

În numele clienților noștri, angajații noștri implementează o strategie logistică orientată spre viitor, concepută pentru a-i ajuta să crească.

Christian Schäckel, General Manager, DACHSER Logistics Center Magdeburg

„La noul nostru centru, furnizăm servicii de depozitare și distribuție pentru clientul nostru Globus Baumarkt, precum și pentru producători și comercianți regionali și mondiali de bunuri industriale și produse alimentare”, explică Christian Schäckel, directorul general al centrului logistic din Magdeburg. „În numele lor, angajații noștri implementează o strategie logistică orientată spre viitor, concepută pentru a-i ajuta să crească.”

Un partener puternic de peste 25 de ani

DACHSER activează în regiunea Magdeburg de peste 25 de ani. Aproximativ 170 de angajați sunt responsabili pentru asigurarea executării fără probleme a serviciilor logistice. „Pe lângă serviciile clasice de transport, ne ocupăm și de depozitarea produselor industriale și a produselor alimentare și oferim servicii cu valoare adăugată”, spune Schäckel. Agențiile DACHSER din Magdeburg sunt situate în zona comercială Gewerbegebiet din nordul regiunii, oferind acces convenabil la autostrăzile A2 și A14. De la Magdeburg, furnizorul de logistică deservește destinații precum Belgia, Olanda și Austria cu plecări zilnice. Sucursala logistică Air & Sea din Langenhagen, lângă Hanovra, face legătura între centrul logistic din Magdeburg și toate piețele globale.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu