DACHSER conectează Tunisia și Turcia direct prin intermediul rețelei de grupaj

La începutul acestui an, DACHSER a grupat și pus în operare două segmente de transport, camioane la capacitate full (FTL) și camioane cu o încărcătură mai mică (LTL) către Tunisia și Turcia. Furniziorul serviciului de logistică își extinde serviciul de portofoliu și oferă clienților transport terestru eficient din și către aceste țări.

La începutul acestui an, DACHSER a grupat și pus în operare două segmente de transport, camioane la capacitate full (FTL) și camioane cu o încărcătură mai mică (LTL) către Tunisia și Turcia.

Aceste trasee sunt făcute prin Strasbourg și Ungerhausen, lângă Memmingen pentru Tunisia și prin traseul Ungerhausen către Turcia și permit întregirea rețelei de transport din toată Europa pentru a face posibil sistemul direct de transport pentru orașele din Tunisia, precum Rades și Bannane precum și pentru orașe din Turcia, ca și Istambul și Izmir, trasee care se pot face de câteva ori pe săptămână.

DACHER a fost reprezentat în Tunisia pentru mai bine de 15 ani și în Turcia pentru aproximativ nouă ani cu propriul sistem de organizare național. Turcia a fost conectată direct cu rețeaua de transport europeană DACHSER prin intermediul unității de afacere North Central Europe încă din 2015. Traseele din Strasbourg și Ungerhausen acum aduc Tunisia mai aproape de piața din Europa. Prin intermediul serviciului DACHSER Cargoplus, furnizorul serviciului de logistică crează sisteme de încredere de import și export între Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Următorul pas este să se extindă către munții Caucaz și zona aferentă.

 

DACHSER a conectat deja Maroc cu întrega rețea de grupaj prin traseul Strasbourg încă de la începutul anului 2023 și a oferit zilnic servicii de transport prin camioane către Maghreb. Timpii de tranzit sincronizați asigură încredere și o planificare de transport eficientă. Echipele DACHSER au o experiență logistică de mulți ani în zona Maghreb și Turcia, și de asemenea asigură un proces eficient și sigur pentru vamă.

Standarde de calitate pentru interiorul și afara Europei

Mulțumită proceselor standardizate și sistemelor, DACHSER reușește să ofere clienților săi acces la urmărirea livrărilor și manipularea proceselor logistice peste graniță. În Turcia, DACHSER deja lucrează cu propria companie de management al sistemenlor de transport, Domino, care curand va fi disponibilă și în Tunisia. Procesul de uniformizare și serviciile standard asigură o calitate de livrare avansată.

“Suntem mândri să extindem oferta noastră de Cargoplus pe lângă Maroc, să putem oferi transport progranat din Europa pentru Tunisia și Turcia - și retur, de mai multe ori pe săptămână -  și desigur la standarde de calitate înalte” spune Renata Gayer, Head of DACHSER Cargoplus.

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Alexandra Cunderlikova PR and Marketing Consultant