înapoi
Informații despre piață Noutăți

DACHSER adaugă rețelei sale o nouă locație în Neumünster

Centrul logistic Schleswig-Holstein se va ocupa de bunuri industriale și produse alimentare

DACHSER a deschis o nouă agenție în Neumünster, Germania. Operațiunile în terminalul de tranzit al centrului logistic au început pe 31 august și de atunci s-au extins treptat. La începutul lunii octombrie, a început să manipuleze alimente refrigerate. DACHSER a investit aproximativ 17,4 milioane EUR în noua locație, care deservește părți mari din regiunea Schleswig-Holstein.

DACHSER a deschis o nouă agenție în Neumünster
DACHSER a deschis o nouă agenție în Neumünster

A fost nevoie de mai puțin de un an pentru finalizarea terminalului logistic de 7.000 m2 situat pe Isarstrasse, în poligonul industrial Industriegebiet Süd din Neumünster. Din această suprafață, 5.000 m2 sunt dedicați manipulării mărfurilor industriale, în timp ce 2.000 m2 sunt folosiți pentru logistica alimentară. Terminalul are 76 de porți de andocare pentru camioane, iar alte 60 de locuri de parcare pentru camioane au fost amenajate direct pe proprietatea de 57.000 de metri pătrați. Adiacent centrului logistic este o clădire care oferă 1.300 m2 spațiu de birouri. Noua locație a lui Dachser are în total 40 de angajați.

Noua noastră agenție din Neumünster este una dintre cele mai avansate site-uri logistice din rețeaua noastră.

Alexander Tonn, Managing Director European Logistics Germany

„Noua noastră agenție din Neumünster este una dintre cele mai avansate site-uri logistice din rețeaua noastră”, spune Alexander Tonn, DACHSER Managing Director European Logistics Germany. „Este poziționată ideal pentru a conecta centrul și nordul Schleswig-Holstein la rețeaua noastră de transport paneuropeană eficientă. Așa cum deja i-am obișnuit, clienții noștri din regiune beneficiază de timpi de tranzit rapizi și de o manipulare de înaltă calitate. ” Datorită locației sale convenabile pe autostrada B205, care oferă acces direct la autostrada A7. În Germania, colectarea și livrarea sunt posibile în 24 de ore.

Locație modernă

Digitalizarea a fost o prioritate pentru DACHSER la înființarea noii agenții. Accesul camionului este complet automatizat și funcționează pe baza recunoașterii plăcuței de înmatriculare. Controlul curții și al rampelor este digital, cu tablete și dispozitive portabile utilizate pentru a sprijini operațiunile terminalului de tranzit. În plus, există panouri de informații digitale și ecrane tactile pentru a-i ajuta pe șoferi cu informații.

„Tehnologiile digitale au format parte integrantă a operațiunilor chiar de la început pentru a se asigura că procesele logistice rulează cât mai ușor și eficient posibil”, explică Jan-Ferdinand Lühmann, Operations Manager la DACHSER din Neumünster. „De acest mediu de lucru modern beneficiază atât clienții, angajații, cât și partenerii noștri.”

DACHSER worldwide
Contactați-ne
Contact Madalina Sandu