Noutăți

DACHSER România sprijină programul ”Școala Altfel”

Programul național  „Școala Altfel”  are ca scop dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari și al elevilor.

Grupa ”Fluturașii Isteți”

În săptămâna 43 se desfășoară prima fază din programul ”Școala Altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun!” din acest an școlar. Cu ocazia aceasta, branch-ul DACHSER din Arad a hotărât să își deschidă porțile în fața elevilor din clasa I de la Școala Generală nr.21 ”Aurel Vlaicu” pentru a le prezenta câteva dintre operațiunile ce se desfășoară în interiorul unui depozit de logistică și transport.

Cei mici, însoțiți de învățătorul lor au urmărit modul de utilizare al unei transpalete manuale și au putut vedea cum arată și funcionează un motostivuitor, au putut observa și chiar au participat activ la procesul de scanare al mărfurilor. Aceștia s-au arătat fascinați și foarte interesați de operațiunile logistice, iar la sfârșitul vizitei au primit un mic cadou DACHSER care să le reamintească cu drag de experiența trăită și de compania noastă.

Copiii - viitorul țării

Copiii reprezintă viitorul unei țări, însă viitorul este strâns legat de educația primită, de aceea sperăm ca acest eveniment îi va ajuta să își formeze o imagine corectă, frumoasă despre lumea logisticii și a transporturilor, iar poate pe viitor se vor gândi la un job în acest domeniu.

Contact Madalina Sandu