Cariere Mediaroom

DACHSER Automotive Logistics – partenerul dumneavoastră de la egal la egal

Implementarea lanțurilor de aprovizionare globale pentru sectorul auto este una dintre cele mai solicitante sarcini din domeniul logisticii. În special ciclurile de producție cu un ritm rapid, piețele volatile, așteptările din ce în ce mai mari ale clienților și transformările în contextul electromobilității impun soluții logistice inovatoare. Cel mai înalt nivel de precizie în ceea ce privește planificarea și o implementare riguroasă de înaltă calitate sunt, de asemenea, esențiale. DACHSER Automotive Logistics oferă o gamă largă de servicii logistice la nivel mondial, special adaptate la cerințele complexe ale lanțurilor de aprovizionare din industria auto.

DACHSER Automotive Logistics
DACHSER Automotive Logistics

O rețea puternică pentru sectorul auto

Serviciile noastre logistice de înaltă performanță, cu o rețea extinsă la nivel global, răspund celor mai solicitante provocări cu care se confruntă producătorii și furnizorii. Nivelul nostru ridicat de fiabilitate și flexibilitate reprezintă un avantaj pentru dumneavoastră. Pentru o interacțiune optimă, integrăm procesele, oamenii și regiunile în mod consecvent și eficient, oferindu-vă astfel un avantaj concurențial decisiv. La acestea se adaugă experiența noastră vastă în industrie și angajații noștri foarte bine pregătiți, cu un know-how specific industriei, care constituie baza unui parteneriat de la egal la egal cu clienții noștri.

Portofoliul nostru de servicii

  • Acces rapid și flexibil la toate piețele de desfacere și achiziții din întreaga lume
  • Interconectarea inteligentă a rețelei de transport, a rețelei de depozite și a serviciilor cu valoare adăugată specifice clienților
  • Rețea europeană cuprinzătoare, cu un know-how specific fiecărei țări și piețe în parte
  • O frecvență ridicată de livrare
  • Filiale proprii și sucursale partenere pe piețele auto prospere din Europa, America și Asia
  • Standarde uniforme de servicii în toate filiale
  • Asistență la fața locului prin intermediul persoanei dumneavoastră de contact de pe piețele principale
  • Transparență și integrare deplină, grație unor informații consecvente și fiabile, disponibile în orice moment datorită conectivității inteligente de rețea a sistemelor noastre IT
  • Gruparea eficientă a produselor de la diferiți producători și furnizori în containere încărcate complet (FCL), pentru o rată de utilizare mai mare și reducerea costurilor
  • Auditare EcoVadis

DACHSER Automotive Logistics în detaliu

De la fix la flexibil

Prin familia noastră de produse entargo, vă oferim o gamă uniformă de servicii la standarde de calitate constant ridicate pentru transporturile din întreaga Europă. Cele patru linii de produse standardizate targospeed, targofix, targoflex și targo on-site îndeplinesc cu precizie necesitățile specifice ale clienților din industria auto în ceea ce privește timpii de tranzit și intervalele de livrare.

Optimizarea proceselor pentru logistica achizițiilor dumneavoastră

DACHSER Automotive Logistics vă ajută să gestionați cu succes lanțurile de aprovizionare complexe din logistica achizițiilor. Lanțul de aprovizionare al furnizorilor din întreaga Europă și Africa de Nord către piețele principale din industria auto este organizat într-un mod extrem de eficient prin consolidarea de către DACHSER a transporturilor pentru același destinatar. Unitatea noastră Coordination Tower Automotive acționează ca o unitate centrală de servicii pentru industria auto și furnizorii săi. În cadrul acesteia, transporturile dumneavoastră maritime de mărfuri sunt planificate până la cel mai mic detaliu și implementate în mod fiabil. Portofoliul de servicii include primirea și monitorizarea rezervărilor, planificarea, administrarea și organizarea transporturilor pre-expediere, vămuirea și selectarea rutelor de transport alternative pe cale aeriană sau feroviară.

Privire de ansamblu asupra proceselor

Structurile noastre IT integrate asigură transparență de la un capăt la altul. Sistemele noastre de management al transportului Domino și Othello vă oferă o imagine de ansamblu asupra comenzilor dumneavoastră de transport. Aveți în permanență acces la informații complete despre expedierile specifice și detaliile comenzii. În ceea ce privește transportul terestru, realizăm un control neîntrerupt al comenzilor dumneavoastră de transport prin scanarea codurilor de bare la fiecare punct de transbordare. Transportul aerian și transportul maritim de mărfuri sunt, de asemenea, integrate într-un sistem uniform la nivel global, care include transportul terestru și activitățile de depozitare, asigurând un flux de lucru omogen. Astfel, expedierile pot fi urmărite în toate etapele procesului, printr-un număr unic de identificare.

Calitate ridicată pentru siguranța dumneavoastră

Nivelul nostru ridicat de standardizare a serviciilor creează repere coerente și ușor de înțeles pentru calitatea serviciilor noastre logistice. Aveți acces la procese automatizate, cu o documentare optimă prin intermediul unor interfețe electronice, precum și la rețeaua noastră eficientă de transport european, care deservește lanțurile dumneavoastră de aprovizionare la cele mai înalte standarde de calitate. Oferim o monitorizare proactivă a calității pentru a vă asigura lanțul de aprovizionare. În plus, ca parte a strategiei noastre globale de colaborare cu anumiți transportatori preferați, vă puteți baza pe un nivel ridicat și constant de calitate la toate nivelurile de servicii din cadrul rețelei noastre puternice.

Privire de ansamblu asupra sustenabilității

Sustenabilitatea economică, ecologică și socială reprezintă valori corporative fundamentale, fiind astfel parte integrantă a activităților noastre zilnice. Reducerea emisiilor de CO2 în timpul transportului este esențială pentru noi. Realizăm acest lucru printr-o rată ridicată de utilizare a vehiculelor noastre și prin folosirea remorcilor cu două etaje, precum și prin utilizarea camioanelor electrice pe baterii pentru livrările în mediul urban. În plus, DACHSER achiziționează în mod predominant energie electrică din surse regenerabile, în principal din energie hidroelectrică, acoperind astfel aproximativ 60 % din necesarul său global cu energie electrică verde.