Cariere Mediaroom

Integritatea este o chestiune de atitudine

DACHSER s-a străduit întotdeauna să își desfășoare activitatea și să ofere serviciile sale într-un mod ireproșabil din punct de vedere juridic și etic și, prin urmare, încearcă să se asigure că practicile sale comerciale respectă cerințele relevante. Acest lucru este strâns legat de comportamentul cotidian al DACHSER și al angajaților săi.

„Integritate în logistică” este modul nostru de a descrie în primul rând subiectul Compliance ca o cerință atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri de afaceri.

  • Combinăm valorile noastre interioare cu afacerea reală
  • Asigurăm relații de afaceri durabile cu partenerii noștri
  • Respectăm așteptările clienților noștri că vom opera în conformitate cu standardele legale și etice
  • Stabilim o bază solidă pentru o colaborare de încredere cu clienții noștri

DACHSER consideră că o întreprindere gestionată în mod durabil, de viitor, se bazează în mare măsură pe toți cei implicați în proces, al căror comportament se caracterizează prin integritate. Vrem să construim relații de afaceri de succes pe termen lung, bazate pe un comportament onest, fiabil și de încredere.

Integritatea în logistică face din DACHSER un partener de încredere pentru toți clienții și partenerii de afaceri. Puteți afla mai multe despre compliance la DACHSER aici.

Dacă doriți să jucați un rol activ în susținerea DACHSER CMS sau să raportați potențiale abateri, sunteți binevenit să faceți acest lucru aici.

Următoarele documente sunt disponibile pentru descărcare mai jos:

  • Codul de conduită DACHSER
  • Codul de conduită DACHSER pentru partenerii de afaceri
Codul de conduită ZIP (0,36 MB)