Cariere Mediaroom

Serviciile noastre de depozitare - cheia succesului

Cu peste 160 de depozite DACHSER în întreaga lume, incluzând 2,7 milioane de spații pentru paleți, acestea reprezintă o componentă esențială a soluțiilor complete pentru lanțuri de aprovizionare. Cu o rețea standard de depozitare, asigurăm un nivel ridicat de calitate, funcționalitate și control operațional. Oriunde v-ați afla în lume, puteți conta pe o implementare funcțională, punctuală și eficientă care să corespundă exact cerințelor dumneavoastră individuale.

Clienții serviciilor noastre de logistică a contractelor beneficiază de procese eficiente

Clienții noștri din domeniul contract logistics beneficiază în primul rând de procese bine puse la punct, integrate și coordonate. Aveți acces în întreaga lume la produsele stocate și la comenzile preluate, precum și la cunoștințele aprofundate ale specialiștilor noștri și la profunzimea remarcabilă a serviciilor noastre. Prin procese inteligente și eficiente, precum și prin utilizarea flexibilă a echipamentelor, optimizăm fluxul de mărfuri în depozitele noastre. Cu conceptul nostru logistic complet, optimizat continuu pentru servicii de depozitare și transport, oferim în permanență suport partenerilor noștri pe piețele de achiziții și vânzări pe care activează.

Avantajele DACHSER Warehousing

  • Flexibilitate maximă cu Mikado, propriul nostru sistem informatic  
  • Cunoștințe specifice produsului dobândite prin interacțiunea cu clienți din domenii de activitate variate  
  • Mai puține interfețe înseamnă o comunicare mai rapidă  
  • Optimizarea procesului dintre expeditor și cumpărător prin perioade de timp limită prelungite pentru distribuție, precum și perioade prelungite de preluare în depozit 
  • Răspunsul flexibil la vârfurile sezoniere prin transferul personalului calificat în rețeaua de depozite DACHSER

DACHSER Contract Logistics în detaliu

Profesionalismul este garantat prin soluții specifice industriei

Toate modelele de depozitare și de procesare sunt adaptate individual nevoilor dumneavoastră. Cu privire la cerințele specifice industriei în care activați, combinăm diferitele noastre sisteme de depozitare, manual sau automat, pentru a crea soluția globală optimă pentru dumneavoastră. Folosim diferite forme de depozitare în funcție de produs, cum ar fi depozitele mari, depozitele bloc, depozitele cu culoare largi sau înguste și depozitele pentru piese mici. Fiecare element este tratat în funcție de cerințele clientului, precum și de condițiile legale. Administrăm depozitarea profesională a substanțelor periculoase (DACHSER Chem Logistics), precum și manipularea igienică și cu controlul temperaturii prin DACHSER Food Logistics și Serviciile cu valoare adăugată (Value Added Services, VAS) de care aveți nevoie pentru comenzile dumneavoastră.

Sunteți bine conectați cu serviciile noastre IT

În toate cazurile, controlul computerizat al mărfurilor în depozite se bazează pe propriul nostru sistem de management al depozitelor, Mikado. Software-ul inovator este o parte integrantă a soluțiilor DACHSER IT în rețea și integrate. Stabiliți nivelul de integrare - de la introducerea manuală, pe internet a comenzii de livrare prin DACHSER eLogistics până la schimbul complet integrat de date prin EDI.

Categoriile noastre: Depozitele cu mai mulți utilizatori & Depozite dedicate

Puteți alege dintre două categorii de depozitare: Depozitele noastre multi-utilizator,  care oferă cel mai înalt nivel de eficiență prin gruparea diverselor tranzacții ale clienților într-un singur depozit, sau depozitele dedicate pentru soluții de depozitare individuale și specializate. La cerere, vom prelua și logistica dumneavoastră internă. Ca partener de logistică externă, controlăm toate mișcările de mărfuri și optimizăm procesul logistic general al companiei dumneavoastră. Aplicăm toate tehnicile de preluare și strategiile de outsourcing pe care le solicitați. Urmărirea continuă a MHD și a lotului este standardul DACHSER.