Cariere Mediaroom

Departamentul nostru IT asigură securitatea și transparența

Servicii logistice integrate la nivel mondial, bazate pe soluții IT solide și inteligente. Logistica informațiilor ne-a diferențiat ca inovator tehnologic care stabilește tendințele în industria logistică. Numeroasele noastre inovații reprezintă o dovadă a acestui fapt, cuprinzând sistemele de bază DACHSER Domino. Mikado și Othello, Centrul EDI ca platformă centrală de comunicații sau portalul nostru eLogistics, care vă permite să gestionați comenzile online. Pentru monitorizarea automată a transporturilor, instrumentul nostru de gestionare a evenimentelor din lanțul de aprovizionare, ActiveReport, oferă cele mai înalte standarde în logistică.   

Soluțiile noastre IT aduc un aport covârșitor în optimizarea logisticii companiei dumneavoastră, cu ajutorul sistemelor noastre standardizate, interconectate la nivel mondial, care vă permit să configurați procesele în mod eficient și cu o calitate ridicată a datelor.

Soluții software flexibile și inteligente pentru cele mai înalte standarde logistice

Calitate prin inovare: Cu numeroasele noastre soluții software dezvoltate in-house, reușim să vă satisfacem cerințele cu privire la transporturile internaționale și serviciile de depozitare. Logistica noastră controlată prin soluții IT vă oferă cea mai mare flexibilitate posibilă în toate domeniile. Acest lucru creează transparență în toate departamentele logistice, iar sistemele omogene asigură un flux constant de informații. Prin actualizări săptămânale, ne asigurăm că toate filialele DACHSER sunt la același standard global. Angajăm peste 600 de specialiști IT centralizați și descentralizați la Kempten și Malsch (Germania), Chanverrie (Franța), precum și la sediile centrale regionale din America, APAC și Iberia. În plus, aproximativ 250 de coordonatori IT de la sucursalele din întreaga lume vă oferă suport IT și acționează ca primul punct de contact.

De asemenea, oferim:

  • Back-up-Verbindungen
  • Conexiuni de back-up pentru toate filialele, precum și o linie telefonică de urgență centrală, disponibilă non-stop  
  • Protecție antivirus și anti-spam în toate aplicațiile  
  • Fiabilitate și planificare de urgență în toate sistemele de la toate locațiile  
  • Reglementări de confidențialitate pentru toți utilizatorii IT din întreaga lume  
  • Dezvoltarea continuă a propriilor noastre sisteme și inovațiile din domeniul IT sunt în beneficiul clienților noștri și pentru creșterea eficienței prin integrarea proceselor noastre

DACHSER IT în detaliu

Centrul nostru EDI: Interpretarea sistemului pentru un transfer de date fără întreruperi

Procesele logistice globale bazate pe servicii IT funcționează numai dacă toți partenerii vorbesc aceeași limbă. Pentru a asigura un transfer continuu, sigur și eficient de informații între participanți, chiar și în cadrul proiectelor complexe, operăm propriul Centrul EDI ca platformă centrală de comunicații pentru schimbul electronic de date. EDI (Electronic Data Interchange) este interpretul nostru de sistem, care convertește și transmite date care intră și care ies dinspre și către toate sistemele conectate. Interfețele standardizate și specifice clientului permit o integrare rapidă și simplă a tuturor proceselor de afaceri, precum și schimbul de informații și date relevante.

Avantaje pentru dumneavoastră:

  • • Securitatea proceselor: Cu ajutorul interfețelor standardizate și personalizate, puteți integra procesele dumneavoastră de afaceri în mod optim.
  • • Prevenirea erorilor și economisirea timpului: Etape de lucru standardizate și automatizate pentru gestionarea exactă a proceselor dumneavoastră logistice.
  • • Securitatea și disponibilitatea datelor: Prin intermediul platformei centrale de comunicații, sunteți conectat direct la sistemele de gestionare a transporturilor și la cele de depozitare.
Platforma noastră API

Platforma API oferă o conexiune simplificată a afacerii dvs. cu serviciile noastre API. Beneficiați de puterea sistemului IT DACHSER în timp real. Vizitați portalul API și cunoașteți serviciile noastre API.

Centrele noastre de date asigură protecția, securitatea și independența datelor

Securitatea datelor este o prioritate la DACHSER. Am fost unul dintre primii furnizori de servicii logistice care și-au certificat sistemele IT conform standardului DIN EN ISO/IEC 27001:2017. În cadrul procesului de management centralizat al datelor, stocăm toate datele clienților în centrele noastre de date în loc să închiriem spații pe servere de la terți. 
Controlul asupra propriilor servere ne oferă câteva avantaje: Lucrăm în conformitate cu legislația germană și avem reguli clare. Accesul biometric la locațiile unde sunt găzduite serverele noastre garantează o securitate maximă. Cu propriile noastre centre de date, vă putem oferi disponibilitate și fiabilitate maxime, non-stop.

Cele mai înalte standarde de securitate, cu ajutorul securității noastre IT

Specialiștii noștri din echipa de securitate IT asigură o securitate maximă în gestionarea datelor. Structurile informatice globale uniforme și standardizarea proceselor IT la nivel central și descentralizat sunt precauții esențiale pentru protecția tuturor datelor din sistem - inclusiv ale dumneavoastră.

A merge la sigur

Interviu cu consilierul de siguranţă IT al DACHSER, Christian von Rützen.

Mai multe despre aplicațiile clienților noștri

eLogistics
Mai mult
ActiveReport
Mai mult